Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 01:17:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на vstambolska - 25.04.2015г.
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
21
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на vstambolska - 25.04.2015г. (Прочетена 84854 пъти)
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Re:Сватбата на vstambolska - 25.04.2015г.
«
Отговор #225 -:
април 25, 2015, 10:33:14 »
Честит сватбен дееееееееееен
Нека бъде изпълнен само с позитивни емоции, мили моменти и весело настроение, много усмивки, радост и влюбеност!!!
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #226 -:
април 25, 2015, 11:00:47 »
Вили, честит сватбен ден!Пожелавам ти този ден да е изпълнен само с хубави емоции! Бъдете много щастливи и се обичайте силно!
Чакаме те да разказваш....
Активен
InaMineva
Сватбар
Албум: http://album.svatbata.bg/ina_deyan_denevi
«
Отговор #227 -:
април 25, 2015, 11:30:13 »
Честито и от мен
Вечна любов и много бебчета ви пожелавам
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #228 -:
април 25, 2015, 19:23:35 »
Честит сватбен деееен!
:svatba:Купонът сигурно е в разгара си в момента! Желая ви много, много любов и щастие и само положителни емоции! И чакаме да разказваш!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #229 -:
април 25, 2015, 19:38:27 »
Честито, Вили
Няколко пъти през деня си мислех, ой днес е сватбата на Вили, какви ли са емоциите й, как ли върви всичко
Чак сега успях да се добера до лаптопа, цял ден обикаляме с ММ..
Желая ви да сте много здрави, за да се наслаждавате на живота си заедно. Да не спирате да се обичате, да се радвате един друг и да се уважавате завинаги! Дано скоро семейството ви се увеличи с едно-две малки бебочета, че щастието да е пълно! Надявам се деня ви е минал прекрасно, дано и вечерта да е таака, а и целия ви живот от тук насетне
Видях една снимчица във фейсбук - СИЯЕШ!!!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #230 -:
април 25, 2015, 20:36:16 »
Честито и от мен
Активен
artemida777
Професор
«
Отговор #231 -:
април 26, 2015, 01:04:03 »
Честитооо
Дано всичко е минало прекрасно, сега чакаме разказ
Активен
Vampire13
Любопитен
«
Отговор #232 -:
април 26, 2015, 09:13:10 »
Честито!
Надявам се всичко да е било прекрасно!
Активен
karanesheva
Професор
Публикации: 334
«
Отговор #233 -:
април 26, 2015, 17:34:41 »
Честито, пожелавам ти много щастие и пълен с любов и разбирателство семеен живот
Активен
vstambolska
Сватбар
Публикации: 260
«
Отговор #234 -:
април 26, 2015, 19:10:54 »
Благодаря на всички за прекрасните пожелания !
Всичко беше страхотно
Чувството е уникално !
Утре ще се включа с подробен разказ за вчерашния ден !
Пускам няколко снимки , направени от гостите !
Това е от мен за сега , че чакаме приятели за афтър парти !
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #235 -:
април 26, 2015, 19:33:28 »
Вили, честито! Пожелавам ти дълги години семейно щастие, много здраве, разбирателство, любов и куп щастливи дечица, които да ви радват!
Страхотни снимки, прекрасна булка!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #236 -:
април 26, 2015, 19:38:06 »
Вили
, страхотни снимки. Прекрасна булка си.
Очаквам те с нетърпение да ни разкажеш подробности и да покажеш още снимки.
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #237 -:
април 27, 2015, 07:59:32 »
Вили,честито. Бъдете живи и здрави и много да се обичате! Снимките са сипер, роклята и тортата са много хубави, кумата също много ме впечатли. Нямам търпение да разкажеш как е минало.
Активен
vstambolska
Сватбар
Публикации: 260
«
Отговор #238 -:
април 27, 2015, 09:23:44 »
Здравейте , момичета !
Ще започна разказа от деня преди сватбата.
В петък цял ден всички хвърчахме по задачи , чистихме у нас , у тях . По едно време мислех , че ще полудея .
Направих кумското пиле , взехме питките и заедно с алкохола закарахме всичко в ресторанта ! Дадох и разпределението на масите и след това се прибрахме вкъщи. Дани вече си беше при тяхните , защото и роднините му от други градове бяха пристигнали и искаше да се види с тях. Вечерта аз си бях вкъщи с родителите и сестра ми и ми беше едно такова мило.Отдавна не бяхме се събирали само четиримата .
Поговорихме си за предстоящия ден .Обяснявах им част от ритуалите и се смеехме . Някъде към 12 часа си легнах . Искам да ви кажа , че съм спала , като къпано бебе.
Станах малко по-рано сутринта , за да си пия кафенце на спокойствие, а и да поприготвя туй онуй за почерпката у нас. В 10:15 слязох при фризьорката и някъде към 12:30 бях готова и с прическата и с грима. Много съм доволна от нея направиме точно , както искам . Прибрах се и малко след мене дойде фотографката.
Направихме малка фото-сесия на дреболийките , на роклята и т.н. Фотографката ме попита ти няма ли да се облечеш да те снимам и теб все пак , защото аз си разхождах по анцунг и тениска.
Отговорих и , че имам време и че чакам и шаферките .
Когато шаферките започнаха да сристигат една по една започнахме и с моята фото-сесия . И както си се снимам спокойно , изведнъж телефона ми звъни и кумата ми казва , че с кума са отишли да вземат неговата приятелка , а точно след тях Дани ми се обади и каза ,ч е тръгва към кумувете.
При , което аз изпаднах в шок !!!
От там звъня на кумувете да им кажа , че Дани е тръгнал , пък оная девойка на била готова , ужас ви казвам !
Много се ядосах , ама много ! Както и да е точно , когато Дани е пристигнал пред кумувете и те са се появили. Имало е хора , музика , спрели са движението на улицата за да си играят хорца.
поне хората са им се радвали .
Аз си мислех , че ще се забяват повече там , но някъде след около 20 минути , сестра ми тичайки , към койта стая с думите "Како , како идват ! Чувам клаксоните и музиката ! " аз като се панирах , че няма кой да ме пази и да затиска вратата .
Звъннах на най-добрия ми приятел да го питам къде е , че вече идват да ме вземат , а той милият кат се притесни и ми вика "Не се притеснявай идвам , идвам " Беше тичал по стълбите до 7-я етаж за да стигне преди тях .
Само че тука в нас , някой беше заключил без да знае с едно резе , което заяжда и не може да се отвори вратата. И докато баща ми се опитваше да разбие с една отвертка резето , Дани и другите вече се бяха качили . А най- добрия ми приятел застанал пред вратата и не ги пуска . Той е малко големичък , та заемал цялата врата.Баща ми успял да разбие резето и там като се почнало едно викане,едно блъскане си помислих , че вратата ще даде фира !
Успяха да влезнат , но сестра ми ги чакаше пред мойта врата със зимния си ботуш .И само чувах "Още , още ! Има накъде да пълниш ! "
Сестра ми ме даде за 220 лв.
.Пуснаха го Дани при мен и в този момент мили момичета аз просто загубих ума и дума .
Момента беше уникален . като ме видя Дани му се насълзиха очите , целуна ме и каза , че съм много красива !
Само видях баща ми как си бърше сълзите
Дани каза , хайде да тръгваме , а аз повдигнах роклята и му казах , че съм без една обувка и не мога да тръгна без нея .Айде започна се едно ровене за обувката , намериха я.Слойи ми я Дани , а аз му казах , че ми е голяма и трябва да я оплатни.
Започна той да слага вътре по 20лв. , аз все му казвах , че ми е голяма ,накрая кумата му каза : "Стига слага от тия , че ще почне много да я стиска .Дай от тези . " и почнаха да ми слагат от 2 лв.
След това закичих Дани , кумувете , родители и сложих гривнички и на шаферките . Постояхме у нас някакво време и дойде моментът , в който трябваше баща ми да ме изведе от нас.
Всички слезнаха долу пред блока , а вкъщи останахме само аз и той. Казахме си някои неща , но ще ги запазя за себе си дълбоко в сърцето ми .
Въпреки , че не исках оркестъра свиреше " Ела се вие , превива" и гърлото така ме стегна , че просто не мога да ви опиша.
Като излезнахме с баща ми , той ме предаде на Дани и му каза , че му дава най-милото си и да ме пази !
Играхме хорце и после , хайде по колите към гражданското ....
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #239 -:
април 27, 2015, 09:39:21 »
Вили,било е страхитно! Насълзиха ми се очите докато четях. Браво,давай нататък
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16