Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 18:22:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 29-та ЧАСТ  (Прочетена 134334 пъти)

Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2453

« Отговор #315 -: април 07, 2015, 10:40:39 »

Значи аз да уточня, че това си е от моята си глава - докато не се убедя в нещо лично и сама не си потроша главата, няма да се откажа...иначе съм пределно наясно, че това обикаляне вече е излишно  blush И да, след обиколките и моят съвет е същият като на всички други - това все пак е само рокля, хареса ли ти - взимаш я и си действаш по другите задачки smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: април 07, 2015, 10:42:44 »

Точно така! Просто сами си вгорчаваме живота и после друг ни е крив...вместо да се радваме на цялата подготовка, само хабим нерви в детайли (рокля, украса, панделки), които никой няма да забележи. Всички помнят дали е станала веселба или им е било скучно.  pardon
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: април 07, 2015, 10:55:45 »

От меренето ми до сега се харесах само в една рокля. Почувствах се много добре, когато я облякох.
И преди съм писала, че нещото, което ме притеснява е че не съм сигурна дали ще ми бъде удобна с обема, който има (макар че може би може да се коригира като се намалят обръчите). Все пак ми се иска да премеря нещо, което до сега не видях в магазините. Много искам роклята ми да е с гол гръб и дантела. Може да има и леки дантелени ръкави, които са почти като презрамки. Може би, когато видя и меря такава рокля вече ще се успокоя.  smile
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: април 07, 2015, 11:05:54 »

Ето я новата колекция на Радичев

http://vipnews.bg/?p=3788

Аз си харесах гърба на тази рокля

cray
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: април 07, 2015, 11:07:59 »

Ще намериш твоята рокля. Просто ще знаеш, че това е правилната рокля за теб щом я облечеш. Може и да няма сълзи и припадъци (а дано!), ама ще си я почувстваш. Няма как да го опиша. smile После ще си гледаш снимката с усмивка и ще си се кефиш сама на себе си. (как звучи само..) heart
Има прекрасна дантела smile
Активен
flutter
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #320 -: април 07, 2015, 11:15:53 »

И аз мисля, че няма смисъл от толкова втелясване по роклята. Както и по самата фикс идея, че трябва да сме най-красиви на света. Както и по фикс идеята, че това ще е най-прекрасния ден в целия ни живот. Аз силно се надявам, че това ще е един много емоционален и забавен ден, но после ще имам още много точно толкова, че и по-хубави дни. Мисля, че върху сватбата ( и върху роклята) стоварваме твърде много очаквания...
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: април 07, 2015, 11:36:00 »

И аз вече мога да се похваля с Рокля  yahoo Голямо мерене беше - 10 рокли, по принцип уж се бях спряла на петата премерена от мен, но когато видях последната и я облякох си казах, че е тя. heart А и по реакцията на родителите ми , които останаха без думи също съдя, че е  правилната.
Относно новата колекция на Радичев, почти не видях нищо от нея в магазините му, но пък може тези дни да са налични вече.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: април 07, 2015, 11:45:03 »

Писах доста пъти за Радичев - НОВАТА КОЛЕКЦИЯ ЩЕ Е НАЛИЧНА В МАГАЗИНА МУ В КРАЯ НА МАЙ  Wink
Активен
Sisku
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: април 07, 2015, 12:20:21 »

Нямаше как да чакам до тогава - 20 дни преди сватбата, а от наличните в магазина нищо не ми хвана окото. Но пък на другите булки - успех! smile Най - накрая и аз изпитах чувството, че когато видиш роклята и знаеш ,че е тя smile
Активен
winter_sun
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #324 -: април 07, 2015, 12:40:27 »

Новата колекция на Радичев Е налична вече в магазина му. Когато аз ходих миналата седмица в неделя, роклята в ляво представляваше само корсет. Накара ме да го сложа и до кажа как би ми харесала полата. Той го мислеше по един начин, с майка ми бяхме на друго мнение и в крайна сметка стоях 3ч. и половина права без да мръдна, докато той закачаше всяко парче тюл по мен и после го носеше на шивачките му да го дооправят.

И макар, че аз купих роклята си от друго място, таланта на този човек е безспорен!
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: април 07, 2015, 12:52:09 »

Е, странно как е налична, като ми обясня по телефона лично той, че ще е налична през май.. Сега имал няколко рокли за Златната игла, но реално всички ще са в магазина през май..
Активен
Sisku
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: април 07, 2015, 13:11:07 »

Сега като разгледах по - подробно снимките, роклята с изрязаните хоризонтално парчета тюл по полата беше в единия от магазините. Не зная защо ти е казал краят на май, може би по етапно зареждат роклите или не знам...
Активен
winter_sun
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #327 -: април 07, 2015, 13:12:51 »

Не знам как. Или теб лично по телефона те е излъгал, или мен лично в очите ме е излъгал. Но, както и да е, аз както казах, рокля си имам вече, така че, ако иска и през ноември да я изкара  pardon
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: април 07, 2015, 14:34:40 »

Нат, благодаря ти!  smile

Според мен няма нищо ненормално в това една жена да иска да бъде красива и то точно в деня на сватбата си. Всяка иска да си намери най-красивата рокля и да се чувства най-специална в нея. За мен това не е фикс идея, но искам да се чувствам добре на самия ден, а това няма как да стане, ако не се чувствам добре в кожата си. Не е важна само роклята, а цялостното излъчвано. Роклята е част от това излъчване.  pardon
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #329 -: април 07, 2015, 15:15:44 »

От меренето ми до сега се харесах само в една рокля. Почувствах се много добре, когато я облякох.
И преди съм писала, че нещото, което ме притеснява е че не съм сигурна дали ще ми бъде удобна с обема, който има (макар че може би може да се коригира като се намалят обръчите). Все пак ми се иска да премеря нещо, което до сега не видях в магазините. Много искам роклята ми да е с гол гръб и дантела. Може да има и леки дантелени ръкави, които са почти като презрамки. Може би, когато видя и меря такава рокля вече ще се успокоя.  smile

Тази, която аз съм си харесала в Холидей уед (ама каква реклама му ударих само  blush ) е точно такава с прозрачен гръб с дантела smile Можеш да се разходиш до там, ако не си, мисля, че имаше и други такива модели smile
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: