РЕСТОРАНТИТЕ - 14 ЧАСТ
Feribotka:
Много благодаря на Делийски за отзива и ние също сме се насочили натам, но днес първо ще отидем да видим Земята и хората :)
Относно Шератон - вече е само София хотел Балкан, тъй като не е от веригата на Шератон (чиито хотели са на франчайз и те са се оттеглили от България за момента). Нямам впечатления за там, пък и не съм го гледала, в Гранд хотел-а много ми харесва, но са по-скъпи кувертите от това, което ние сме предвидили :) Арена ди Сердика също е прекрасна, вижте в сайта, мисля че имаше зала/градина за около 60-70, но кувертите започват от 60 лв някъде (пак всичко е описано в сватбената им прошура, която можете да си изтеглите от сайта:).
Успех на всички, аз утре мисля да капарирам Бижу-то докато е още свободно за моята дата *INLOVE*
psychopompos:
Мерси за отзивите. Ние така или иначе ще ползваме услугите на кординатор/организатор, но аз нещо взех да губя търпение. Ако зависеше от мен вече щяхме да сме капарирали Вега, но булката нещо не е очарована от обстановката и това как се връзва с нейните идеи за украса и сега съм на вълна хотели в центъра.
Да изпускам някое място в т.нар. "идеален център"? Радисън може би? Военният клуб е, доколкото разбирам, твърде голям и скъп за нас. Някой друг не-хотелски ресторант?
Имам и още един въпрос, който може би заслужава своя тема, но все пак е по частта с ресторантите. До колкото забелязвам доста от сватбите в България са осветени до дупка през цялото време? Това въобще вярно ли е или си е моя измишльотина, и в случай, че е вярно, до колко са склонни управителите на ресторанти да намалят осветлението? Предполагам има и известен отпор от фотографите и операторите? Ако по-знаещите преценят, че това а твърде страничен въпрос, ще се радвам да го задам в нова тема. Мерси предварително.
Deliysky:
Цитат на: psychopompos в март 05, 2015, 18:28:19
Да изпускам някое място в т.нар. "идеален център"? Радисън може би?
... До колкото забелязвам доста от сватбите в България са осветени до дупка през цялото време? Това въобще вярно ли е или си е моя измишльотина, и в случай, че е вярно, до колко са склонни управителите на ресторанти да намалят осветлението? Предполагам има и известен отпор от фотографите и операторите?
В Радисън има 2 ресторанта, този който е на първият етаж е подходящ за вашия случай. Той също така е по-тъмен, но не е типично сватбен.
Относно осветлението, няма ли осветление, забравяте за снимки и видео. Ако е ресторанта е тъмен, колегите оператори и фотографи ще си го светнат с преносимо осветление. Ако искате нещо задушевно тип дискотека, имайте предвид, че не всички гости го харесват. Абсолютно неподходящо е такова осветление по време на ритуалите.Щом ви подтискат светлите ресторанти тип операционна зала, изберете тъмен и се договорете с видео-фото екипа кога ще снима и кога да не ви притеснява. Тъмнината не се препоръчва и по време на вечерята, има хора които ще се оплачат , че не си виждат в чиниите :) Обичайната практика е да се намали осветлението през втората част от партито, след вечерята, но по време на ритуалите отново трябва да се засилва. А за тези всичките ваши изисквания , след като решите въпроса с ресторанта ще трябва да наемете много професионален екип. За да снимаш на тъмно трябва да разполагаш с много опит и много скъпа техника.Като по-тъмен бих препоръчал да погледнете ресторант Лебед на Панчарево (който е смърт за колегите), но на вас може и да хареса, ако се абстрахирате от факта, че е извън София.
marry1:
Здравейте,
страхотни сте, много ви благодаря за отговорите и специални благодарности на alexandrova_90, Deliysky, mistarlupo
Deliysky:
marry1
почистете си пощата, имате лимит на съобщенията за получаване :)
Навигация
[0] Списък на темите