Сватбените покани 16-та част
Cerise:
О, да! Идеята е страхотна :bravo: Голям like от мен. @}->--
Честно казано, моите ще са семплички, нищо особено - но ще ми бъдат подарък и искам да създам минимални главоболия, защото няма да се правят в специална печатница, а в такава за книги.
idinka:
Допада ми идеята ти melita! Оригинална като идея! Нещо като " карта за съкровища" :bravo:
nansita:
Аз реших да направя една страничка на сватбата ни във фейсбук :)
Основната част от гостите ни са наши приятели и всички имат фейсбук. Качила съм информация кое кога, къде и защо + GPS координати, тъй като голяма част никога не са ходили в Русе.
Melodiya:
Цитат на: nansita в февруари 13, 2015, 11:00:38
Аз реших да направя една страничка на сватбата ни във фейсбук :)
Основната част от гостите ни са наши приятели и всички имат фейсбук. Качила съм информация кое кога, къде и защо + GPS координати, тъй като голяма част никога не са ходили в Русе.
Да, имам приятелка, която се омъжи наскоро и си беше направила така тайна група, а ченовете й бяха предимно гостите :)
nansita:
След сватбата ще дам информация дали е била полезна страничката. За момента върши работа, тъй като ми спестява обаждането по телефона на всеки един за информация за хотел и т.н.
А и така комуникацията е хиляда пъти по-лесна. Естествено, участниците са само поканените на сватбата :)
Навигация
[0] Списък на темите