Подарък за гостите като спомен от сватбата - 14 част
emmmmmy:
Аз лично не съм виждала, може би от този ще стои добре в кутия, най добре метал или стъкло :
Bube:
eleni4ka, за домашен локум не знам, може би, ако някой е майстор =] Но иначе е вариант този, който Еми е показала и после си намираш някакви готини кутийки *THUMBS*
viliqna:
На една от последните сватби, която снимах подаръците бяха малки бели порцеланови лебеди с картичка завързана на вратлето. Много ми харесаха! Моето си го сложих в спалнята. :)
През летните месеци според мен е доста рисковано да се слага храна в картонени кутийки, защото винаги има протекли или мазни петна.
kalina1988:
Цитат на: viliqna в юли 14, 2016, 17:56:04
На една от последните сватби, която снимах подаръците бяха малки бели порцеланови лебеди с картичка завързана на вратлето. Много ми харесаха! Моето си го сложих в спалнята. :)
През летните месеци според мен е доста рисковано да се слага храна в картонени кутийки, защото винаги има протекли или мазни петна.
Не ви ли омръзнаха тези лебеди и канелени пръчки?
Иначе за храната съм напълно съгласна, че е доста рисковано особено през лятото, а и накрая не остава нищо за спомен освен натрупаните калории :)
Stella77:
Можете да си закупите сами фигурките, а ние да ви помогнем с украсата :)
https://web.facebook.com/SIEpokani/
Навигация
[0] Списък на темите