Подарък за гостите като спомен от сватбата - 14 част
karanesheva:
това са моите подаръци, камъка ще бъде карнеол-червен http://charmybride.com/product_info.php?products_id=4347, ще бъде персонален на всеки гост. На дамите ще има допълнителна изненада -ветрила. За децата мисля да има шоколадови бонбони -ръчно изработени.
Cerise:
:offtopic:
Ако хвана да си описвам отношенията с нея, трудно ще убедя някой,че сме близки. а всъщност сме ужасно близки. Но... за нея сватбата е ресторнт и рокля. Въобще не и идва на акъла за детайли. А ако хване тя да прави нещо (прави си 50 годишнина скоро) го прави от-до....
Както и да е, както каза баща ми - сватбата е твоя, надяваме се .....(мм) поне да присъства. =]
MAPMOTKA:
Cerise , майки..какво да ги правиш *INLOVE* :girl_wink: И моята не разпитва особено и като и казах "Как може да не се интересуваш чак пък така" и тя ми отговори "Е ми като сте избрали нещо конкретно ще го покажете. Като си харесаш рокля ще дойдем да я видим, за какво да обикалям с теб."..А ние гледаме ли гледаме покани, тейбъл картички, подаръци и какво ли не. Идеята с "това си е вашата сватба, правете я както ви харесва на вас" хем е признак, че ни смята за достатъчно отговорни сами да се справим с това, хем ме дразни, че не пита за нищо :/ . Смятай щом ММ предложи майка му да идва с мен да пробвам рокли! Толкова е забавен понякога! :)
НО! Да се върнем на темата - идеята с макароните много ми хареса. Сладки са (от кадето и да го погледнете) хаха 8P
idinka:
Тя и мойта е непукист голям
Cerise:
Мойта снощи ми изръси - що не се гримираш сама, толкова добре се правиш. ohmy
И за да не съм офф топик:
Сега се замислих, че ако поръчвам подаръчетата от тук, ще ми излязат по-скъпо отколкото в левове. Тоест, най-простото подаръче тук е около 3,60ЛВ. А за 3,60 от БГ мога да поръчам доста сносни ми се струва?
Вашите цени за подаръчета ориентировъчно какви са?
Навигация
[0] Списък на темите