Украса на ресторанта - 14-та част
maranthea:
На мен всички бутилки ми бяха различни. Бях дала бойната задача всичките ми приятели да си събират винените шишета и редовно се разнасях подрънкваща като алкохолик :D Мели, а освен дантела и злато ще има ли друг детайл. Т.е можеш ли да сложиш залепени перли като наниз или нещо подобно? Аз на някои бутилки имам гърло обвито с канап/канаваца, защото ми беше в тематиката.
Mellie:
Да мисля ги бутилките все още. Нямам много време в момента да се занимавам с нищо, даже роклята ми стои полу подгъната. O_O
Дай снимки ако имаш от твойта украса за вдъхновение!
manzana:
Момичета, каква е стандарната цена за таван с воали и малки лампички? Малко в стил агенция Диаманти. Получих оферта за 1800 лева, но ми се виждат много за един таван.
cvete_78:
O_O е не бих дала толкова пари честно.Та това е едно прилично пътуване .
Nijolovateddy:
Цитат на: manzana в юни 24, 2017, 17:29:07
Момичета, каква е стандарната цена за таван с воали и малки лампички? Малко в стил агенция Диаманти. Получих оферта за 1800 лева, но ми се виждат много за един таван.
Леле това си е цена O_O. Аз бих казала че зависи от ресторанта който сте избрали и колко ще е работата, мое лично мнение че и цените са доста завишени по принцип на тези услуги. Но ние получихме оферта от нашият сватбен агент за 700лв за цялостаната украса на тавана с воали и лампички.
Навигация
[0] Списък на темите