Украса на ресторанта - 14-та част
Mellie:
Цитат на: Bube в април 26, 2017, 20:31:28
Аз съм за варианта с дантелата *THUMBS* Щом няма да имате друга под формата на тишлайфер или някакви декоративни покривчици, не мисля, че ще дойде в повече. Така бутилките ми изглеждат завършени и пипнати. И са в тон с цялата тема на сватбата, която все пак има малко кич (в добрия смисъл на думата, просто този стил и епоха изобилстват на детайgли).
Абсолютно си права за кича! Арт деко стила си е по принцип "кичозен", на мен това ми харесва. Не за всеки ден, това е ясно, но за едно такова празненство е съвсем различно положението. В стил Великия Гатсби всичко е такова - лъскаво, бляскаво и в изобилие...
Столовете ни и те ще са с такива едни чисто бели калъфи. Чудя се дали няма да е всичко твърде бяло.
cvete_78:
Не мисля.Бутилките ще дадат блясък,цветята в тях ще вдъхнат живот.
roumyana:
Мели,на мен ми харесва с дантела. Даже бих я пуснала повече поне 4 пръста. Да покрива цялото гърло. Ще стои добре.
Mellie:
Цитат на: roumyana в април 27, 2017, 22:52:06
Мели,на мен ми харесва с дантела. Даже бих я пуснала повече поне 4 пръста. Да покрива цялото гърло. Ще стои добре.
Много ми допада двойта идея, мисля да напрвя различни варианти, за да има разнообразие. Днес купих рози и определено с розите в бутилки дантелените бутилки изглеждат по-добре. Надявам се да успея да боядисам и останалите бутилки тия дни. Някои ще са в друг цвят, дано да се получат.
roumyana:
Ще се получат сигурна съм. Различни цветове ще е още по-добре. Даже И различни бутилки може.по -високи и по-ниски.
Навигация
[0] Списък на темите