Украса на ресторанта - 14-та част
alexandrova_90:
Ясно, дори и в случая на кутийка.. Пак без дантела ми харесва повече =]
Mellie:
Аз толкова обичам дантела, че на всичко ми изглежда красиво! :xixixi:
alexandrova_90:
O, и аз повярвай ми :girlhide:
maranthea:
Цитат на: Mellie в март 30, 2017, 20:54:27
Ооо и ние мислим да си правим вази от бутилки (с удоволствие събираме бутилки от вино хехехе) и да ги боядисаме в метални цветове и т.н. Ако имаш съвет от лечен опит доли е лесно да се направят моля сподели! Примерно как най лесно се чисти лепилото от етикетите?
Нещо ей такова си представям
Съжалявам за късният отговор, ама като неактивна булка забравих да следя :D
Ще дам няколко съвета не само за бутилките:
1. Най-лесно се чистят с четка с дълга дръжка и гланц (ама най-евтин, и не надрасква бутилките). Дългата дръжка ти позволява да протъркаш 20-30 бутилки без пръстите ти да останат във вдървена поза може би до края на живота ти :angry:
2. Придвиди си повече боя и я купи. На мен не ми достигна 1 бурканче и с тоя специфичен ментов цвят платих 3 пъти повече за 1 бр защото беше последен някъде си..
Прилагам снимка в крайна сметка от моите какво се получи :
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/14570817_10154073953699150_3085180735504413837_o.jpg?oh=b3288b722f9b66c92f4bde0fc3e6bcab&oe=59784B5C
Bube:
Аз съм за варианта с дантелата *THUMBS* Щом няма да имате друга под формата на тишлайфер или някакви декоративни покривчици, не мисля, че ще дойде в повече. Така бутилките ми изглеждат завършени и пипнати. И са в тон с цялата тема на сватбата, която все пак има малко кич (в добрия смисъл на думата, просто този стил и епоха изобилстват на детайли).
Навигация
[0] Списък на темите