Украса на ресторанта - 14-та част

<< < (74/78) > >>

Marri:
Мдаа, и аз да добавя мнението си, бутилката сама по себе си или с украса тип сухи клони или някаква подобна декорация(образно казано, има хиляди варианти в тази посока) е ок, но с цветя... една идея в повече :)
Иначе идеята е много добра, изпълнението също *THUMBS*

Mellie:
Мндаааа на мен много ми каресва с дантелата, но сте прави, че трябва да пробвам как ще изглежда цьлостна с цветята. Задачка за тази събота!

alexandrova_90:
Аз питах за дантеления тишлайфер, дали ще го имате, защото ако го има, както е на приложената снима... Може да дойдете още "в повече" ;)

Marri:
Но те разбирам какво имаш в предвид. Сега гледах снимка на твоите бутилки, без дантела и предполагам винтът ти дразни окото, на показаната като примерен вариант украса шишето е гладко и стои по-добре....

Mellie:
Цитат на: Marri в април 26, 2017, 13:58:44

Но те разбирам какво имаш в предвид. Сега гледах снимка на твоите бутилки, без дантела и предполагам винтът ти дразни окото, на показаната като примерен вариант украса шишето е гладко и стои по-добре....

Да точно винтът ме дразни.. не няма да емаме тишлауфер, просто бяла покривка. Сега търсих нещо подобно к дантела, за да видя как би изглеждало с цветя и намурих това... Ще трябва да пробвам на живо!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница