Украса на ресторанта - 14-та част

<< < (7/78) > >>

lorka888:
Аз не мисля да слагаме табелки с имента по масите, по добре всеки да си прецени до кого да седне. Само ще запишем кой на коя маса да бъде,но не и до кого да седи.

alexandrova_90:
Да, въпрос на съображение.. При мен се налага  :danceg:

sunny_sun:
Сега и аз се замислих за табелките с имената, дали да не е с само с номерация ,но и аз държа всеки да си седне на определеното от мен място..с разведени родители съм и никак ама никак не ми се иска някои от роднините да се смесват ..или пък не дай боже да седнат едни до други  :SUICIDE:
за това ми се иска да си има табелки аз си знам кой с кой се понася и кой с кой ще си е добре  :funny:

MAPMOTKA:
Това с разпределението кой каде и аз го мисля от няколко дни. Приятелите ни не се познават изобщо (съвсем малко общи приятели имаме), но пък на мен не ми се иска да ги делим по масите на мои и твои, че най-вероятно така и ще си останат на групички. Тейбъл картичките са много полезни при смесени маси според мен..така няма как да се чудиш човека до теб как се казва :D ;)

Nelka88:
Задължително ще имаме тейбъл картички с имената на всеки гост.
Освен че ще се настанят според разпределението, винаги ми е било много приятно на сватби като има картички, хората са помислили кой къде ще се чувства добре, с кого ще се забавлява и т.н.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница