Украса на ресторанта - 14-та част

<< < (6/78) > >>

nansita:
Когато аз бях шаферка, процедираха по подобен начин- след църковния брак направиха сватбената фотосесия. Използваха градините на манастира, които бяха отлично поддържани. Шаферките останахме за 20-30 мин, направиха ни няколко снимки и оставихме младоженците и кумовете да се снимат, а ние отидохме в ресторанта, за да помогнем с настаняването на някои гости и да се подготвим за ритуалите по посрещането.

alexandrova_90:
Злощастния ми опит като шаферка, която е ангажирана с настаняването на гостите... Участвахме в снимките за десетина снимки... после бързо към ресторанта и там  ohmy Столовете по масите и тези от списъка ни не отговаряха  *crazy* Бързане, лудница да го поправим, мъкнене на столове - ЧУДО! Списъка на моята приятелка само с малки имена, а на места еди-кой-си + жена му/мъжа му.. Ужасия беше и свекървата за капак постоянно ходеше и слагаше, някакви хора при други и объркваше тотаааално нещата!

Ако нямате агент и нямате разпределение на масите, а само хора, които да настаняват гостите, задължително списък и персонално отговорен човек от ресторанта, който да следи за разположението на масите и броя столове на всяка. Списък на гостите с имена, не само малките, не само фамилии - може да има дубъл! И този списък предварително да е обсъден, одобрен и "подпечатан" от родителите, защото има някой роднини, които е добре да разпределят те.. Важно е, за да става по-бързо шаферките предварително да са запознати с разположението на масите и списъка...  :[

sunny_sun:
Благодаря ви за предложенията ! :bouncinggirl:
Ще помисля още малко иска ми се да е семпло и нежно  ,иначе за шаферките сте напълно прави няма как да са на едно също място..аз не го бях помислила това.. =]

lorka888:
Моят злощастен опит като шаферка- нито една снимка на младоженците с шаферките. И за малко да изгоним едни хора,защото някой е забравил да ги запише в списъка. Сумати време им обяснявахме,че ги няма- сигурни ли са,че са поканени и че не знаем къде да ги сложим да седнат, поедно време се появи майката на булката и каза- с нас са няма проблеми.

alexandrova_90:
Дааа и това, което казва Лорка! Може да се случи в посления момент да отпадне някой и да поканите някой друг, за да не отпаднат кувертите... Или някаква такава дъндъния.. Задължително го промене и в списъка, и в ресторанта ... навсякъде.. Най-добре е номерация на масите, табло с номерацията и именца (на масата с/у стола) за всеки случай, ако има някой заблуден  :danceg:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница