Сватбените чаши 8-ма част

<< < (27/30) > >>

alexandrova_90:
Бубе, чашите които си показаа, бяха моя първи избор за сватбени.. Можеш да се върнеш назад и да видиш. Харесвах ги ужасно много. Те се предлагат по 6 броя в комплект и беше голяма драма, че ги нямаше никъде, когато исках да ги купя. Поръчахме ги в Сити център (София) и като ги видях.. Не беше това, което исках  :\ Те са много по-ниски отколкото нормалните ритуални чаши и не стоят така тежко.. ли не мога да кажа, какво но не бяха така вдъхновяващо красиви на живо, както като ги гледах по снимките.

По препоръка на жената от магазина взехме, такива, които са ритуални и са по-високи  *THUMBS*

Bube:
Тони, какво съвпадение! Хм, за височината не се бях замисляла, а и аз няма къде да ги видя на живо, намерих ги в Емаг. Ще потърсим още тогава, аз първоначално и без това исках Бохемия, та ще отидем в магазина им в София.

Вашите са много прекрасни! Така им върви украсата, че все едно с нея са правени  *THUMBS*

alexandrova_90:
Бубе, сигурна съм, че в Сити център ги има..  *THUMBS*

Alisa85:
Александрова, и чашите от снимката ли са от Сити център?

На нас ни е време вече да изберем поне чашите,защото за халките още не можем да се спрем. Но тези чаши опрд.много ми допадат.

alexandrova_90:
Да, от Сити център са  *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница