Дреболийки - 20 част

<< < (5/108) > >>

alexandrova_90:
Нансита, дай идея как да направи гривничките, тези ги виждам горе долу, как ще станат, ама гривните  O_O

lorka888:
Cerise не се тревожи,това само на тебе ти прави впечатление. Да не мислиш,че някой ще гледа кое какво е и дали се връзва с останалите, това ще го гледа само някой,дето скоро ще прави сватба,за да вземе идея.

Feli:
sladkata2, можеш да се разровиш из темите на булките от миналите години или в старата тема за дреболийките. :)
Cerise, lorka888 е права! Важното е на теб да ти харесват нещата и теб да радват :girl_wink:
alexandrova_90, много хубаво е, че искаш сама да си направиш бутониерите от живи цветя. Аз не бих се наела с тази задача. Искам да ти обърна внимание, че може би е добре да порепитираш, тъй като когато започнеш да правиш дребосъчките, това ще е преди самата сватба, ще си напрегната, ще имаш доста задачи за вършене, а цветята са живи и искат бърза работа и да знаеш как да ги съхраниш.
Моите бутониери с живи цветя бяха само 3 - на кумата гривна, и на кумът и младоженеца - различни, и бяха направени вечерта преди сватбата. Това ме подсеща, че никъде не съм ги споделила, може и да бъдат идея за някого. Ще взема да се поправя  :girl_wink: Може да пусна в темата ми, ако представляват интерес за някого...
Друго за което се сещам е, че кумата доста се двоумеше дали иска от изкуствените бутониери или естествена. Искаше да й остане за спомен, пък иначе харесва повече естествени цветя /много ясно :)/ Та, помислете и за това, че може да е добре да остане за спомен на вашите гости. :girl_wink:

alexandrova_90:
Мерси, Фели, ще се радвам да ги споделиш. Ако са естествени, мога да си ги изсушат и пак да останат за спомен, като се внимава повече, разбира се  ;) Но уточнението е добро, ще помисля, мерсси  :bravo: @}->--

melita:
Дайте идея от къде мога да купя тапи за вино, освен от Златна Рибка?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница