Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 18:10:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Февруари 2015
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
47
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Февруари 2015 (Прочетена 173153 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема - Февруари 2015
«
Отговор #285 -:
февруари 13, 2015, 13:59:23 »
Не се стърпях да споделя това
http://www.hippoland.net/goliath-igra-chajka-za-k-smet?utm_source=Vedena+Mailing+Service&utm_medium=email&utm_campaign=Mailing+Feb+2015+1
Много ми напомни играта, подарена на Марта. Ина, къде пак забегна по задачки
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #286 -:
февруари 13, 2015, 14:17:06 »
Хаха, ако пуснат подходяща реклама, може и да зарибят децата. Ама едно надупчено пластмасово шише върши същата работа
. Тази ми е по- глуповата, какво ли вече не измислиха.....
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #287 -:
февруари 13, 2015, 14:22:41 »
Едно време гледахме по кабелната а.ащо бебе и си мечтаехме за такова, сега може би а.аща чайка е хит
Активен
svekarva
«
Отговор #288 -:
февруари 13, 2015, 16:43:04 »
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,31188.180/topicseen.html
Я хвърлете поглед тук, заслужава си /пост на булка с аватар две чаши/
Просто всеки ред е за онази тема с бисерите
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #289 -:
февруари 13, 2015, 16:58:44 »
Свекс то всичките и постове са за онази тема, мислех че само на мен ми прави впечатление че нали съм бременна хаах
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #290 -:
февруари 13, 2015, 17:18:41 »
Аз ли нещо изпуснАх? или от бременността и днеска съм малко като албански реотан??
:huh:Нещо не хващам тоз път, пояснете за глупавичките бременни дето мозъка им явно е в корема хахаха
Активен
svekarva
«
Отговор #291 -:
февруари 13, 2015, 19:59:20 »
Невероятно куку! В смисъл не на луда глава или нещо подобно, а директно отнесен блуждаещ поглед. И получава факсове нон-стоп.
Първия въпрос който ми зададе след като се запознахме и си казахме имената, беше: Обичаш ли компот?
Ами просто изказът и е изключително забавен. Иначе нищо лошо, нека си се разбират хората....
Представям си как "получава факсове" и пита за компота
колежката. Дали да не стресна така и моята снаха
?
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #292 -:
февруари 13, 2015, 20:10:20 »
Ама докарай погледа първо и питай я:
Обичаш ли туршия?
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #293 -:
февруари 13, 2015, 23:01:06 »
Обичам
Давай я
Е сега я скивах играта, верно е достойна
Като покани онова момченце Марта, може да му я подарим. Иначе днес като хоидх до супермаркета (не бях ходила от месец и нещо) си дадох сметка, че някой от подарьците, които Марта е получила за Рд струват 3,50. Мен би ме било срам (говорим за хора, чиито деца се чудеха как е вьзможно кьщата на Марта да е толкова малка).
Иначе бях целия ден на обучение по когнитивно-поведеченска терапия за деца с тикове. Беше уникално ! Обожавам да ходя по конференции и семинари.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #294 -:
февруари 16, 2015, 10:35:41 »
Как сте по понеделнишки
Аз съм
защото децата ги няма за една седмица. Сега ще се подстрижа, ще ида на зъболекар, ще се видя с приятелките ми, и ще уча. Или поне се надявам. За първите две съм сигурна, защото имам запазени часове още от миналата седмица.
Вие как изкарахте любовния уикенд? МM се беше вдъхновил и ни беше купил хартиен фенер, голям и червен като за Св Валентин. Оказа се плюс, че сме с децата, защото се възползвахме от двора и имаше, кой да снима
Активен
svekarva
«
Отговор #295 -:
февруари 16, 2015, 10:51:17 »
Хайде да открием новата седмица с розово кафе и розови мисли
!
Как ви минаха почивните дни?
Аз съм доволна - зарязахме лозата и прекратихме житния режим по-рано. Домакинята беше приготвила "ангелска" супа, която следва житния режим и всички се захранихме, че и получихме за вкъщи. Тази седмица постепенно се връщаме към готвената храна, а другата - към млечни и меса. Абе, хич не е лесно и 5 дни...Хехе, кафето ми горчи и изобщо не чувствам нужда да го пия, пред мен се мъдри огромен шоколадов бонбон /колега има РД/, ама и той не ме съблазнява. Чак се чудя дали не съм умряла
. Щото аз за кафе, шоколад и хубав мъж душа давам
Мариолка,
изчетох и постовете на тази булка и много ме изкефиха. Няма ох и ах, ясно и разбрано, казано по изключително забавен начин. Трябва да я подмамим да дойде в седмичната тема, да внесе малко живот и цвят
.
Хаха, погледът едва ли ще ми създаде трудности, но аз все пак предпочитам да получавам и-мейли вместо факсове
Интересно, какви отговори дава момичето на абсурдните въпроси
. Цялата работа ми напомня на Швейк. Те нали искаха да го проверят дали се прави на луд или си е луд
и офицерът го попита нещо от рода на "Колко е 593 х 156 : 341?" и Швейк отговори без да се замисли "54", а после реши и той да поизпита комисията с "Ако в една кооперация има 6 етажа, с три входа и 4 стаи гледат на изток, на колко години е жената на портиера?"
Ама това не даде резултат и май му дадоха слабително, че да си признае, че се прави на луд за да не отиде да се бие...Ох, тази книга ненапразно е класика и любимо четиво на цялото семейство.
Приятна и ползотворна седмица на всички
А,
Панди
ме изпреварила, докато се натуткам да смаля размера на снимката.
roza_n.jpg
(34.07 KB, 554x554 - видяно 140 пъти.)
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #296 -:
февруари 16, 2015, 10:55:36 »
Колко романтично
Ние ходихме на изложба на японски еротични гравюри от 17-19 век, беше доста hard и raw (забранено за деца и непрепорьчително за чувствителни хора с риск да ги шокира дьлбоко)
Да не повярва човек на какво били способни японците и то по времена, когато по Европата са се поркивали до шията по властта на Католическата Цьрква.
После като хиляди хора от всякакви страни, гледахме "50 нюанса". Фабио не беше тотално разочарован (не е чел книгата), ама го бях предупредила, че ще гледаме филм направен за пари и то по книга, която в никакъв слуай не е Шекспир, а някаква женска боза ("Ми да се прибираме тогава" беше отговорьт му
).
Аз още кат видях избора на актьорите реших, че вьобще няма да ми хареса, плюс това човек като е чел книгата филмьт никога не му харесва след това, та се бях настроила крайно скептично и явно поради това останах приятно изненадана: много добре играеха. Мьжьт с една мимика предаваше цяла палитра от емоции, сценаристите бяха наблегнали много добре на важните акценти от книгата. Абе вьобще доволна останах. Само дето нямаше никаква интрига, не си спомням всьщност интригите, които се развиват дали не бяха в следващите томове.
Видях и рекламата на Пепеляшка на Дисни, което не сьм вярвала, че ще кажа за Дисни, но ще бьде приказен филм, направо омагьосващ и непременно ще отведа Марта да го гледа като излезе (пьрвият й игрален)
https://www.youtube.com/watch?v=20DF6U1HcGQ
И нов отговор след мене, ама няма да се врьщам да поправям.
Добре де, ще се поправя: Свекс, цял свят остави месото и другата седмица почва хептен веганска храна, само вие обратно на течението, ама баш обратно
«
Последна редакция: февруари 16, 2015, 11:00:54 от inaxastra
»
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #297 -:
февруари 16, 2015, 11:04:16 »
Добро ютро и от мен!
При нас нямаше никакв романтичен уикенд, поне събота домакинката в къщата си почина, едвам го накарах да не чисти и пере че нали беше задушница. Важно беше да си почине и той че от 2 месеца не знае къде се намира, даже не чете спортни сайтове!
Панде къде са децата, на ски ли?
Аз тая 50 те нюоанса нещо не мога да се наканя да я чета. Ония ден я свалих на таблета, ми не ме грабна. Може филма някой ден да изгледам.
Свекс какво става с твоето парти за пенсионирането? Кога ти е последния ден? За онуй момиче ми мен ме кефи как все е с високото самочувствие хахах аз така също понякога се изхвърлям хахаха
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #298 -:
февруари 16, 2015, 11:10:54 »
По-добр високо самочувствие от ниско
Ако не прочетеш книгата, от филма нишо няма да разбереш и няма да ти хареса особено, като филм-филм не е нищо (без книгата отзад де).
Насили се, след 100стр. става добре
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #299 -:
февруари 16, 2015, 11:17:56 »
Преди няколко години случайно попаднах на изложба на японски еротични гравюри. За нещо бях в Археологическия музей и имаше такава гостуващата изложба. Спомням си, че цветово бяха много приятни, ама като се загледаш ...Очите мииии. То не можеш да разбереш коя ръка на кой е. Но си заслужават.
А "50 нюанса сиво" - книгата много ме разочарова. През цялото време имах чувството, че чета отново "Здрач". В последствие разбрах, че е фенфик на "Здрач" и ми стана ясно защо. Та за мен беше същите скучни герои, който даже не са вампири. Така че аз по-скоро съм -
mariola85
не се хаби. Мен направо ме отказа от съвременни книги временно. Даже новата за Беки Б не ми се чете. Минах на руски класики.
Новота Пепеляшка малко ми бърка в очите, че и блести косата, но иначе е много обещаваща, особено заради феята кръстница. Аз много обичам Пепеляшка с Дрю Баримор
https://www.youtube.com/watch?v=I3qTDGawWD4
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22