Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 19:56:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Февруари 2015  (Прочетена 172881 пъти)

always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: февруари 23, 2015, 13:21:42 »

alexandrova_90, и преди съм писала, но ти може би не си влизала в темата тогава. Казвам се Мария. Завърших в "Отец Паисий" с профил хореография. Ти къде си завършила?

Миленка, честита да ви е колата. Ама ти шофьор ли си била? Браво...  Bravo Определено колата е необходимост и, когато бебчето се появи ще ви е от голяма помощ. Благородно завиждам на жените, който имат книжка и могат да шофират.  blum
И дивана със здраве да си ползвате. Дано да имаш повече време да си почиваш на него.  Wink
Ох, колко хубаво и бебчето ще си видите на 3Д-то.  heart
Аз ти писах в темата, но забравих да те попитам, пък и ти не си писала скоро там, как се казва песента от клипчето ви?  blum Много ми харесва.   smile

Аз мога да се похваля, че през уикенда се срещнахме с поредния фотограф и най-после си имаме фото.  yahoo Капарирахме го и мога поне за това да си отдъхна.  smile

Оскарите ги пропуснах.  nea Случи ли се нещо интересно?
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #436 -: февруари 23, 2015, 13:27:44 »

Мариолка, в северното полукълбо е зима. Какво да се прави иначе? Даже преди години сватбите тук са се правили само зимата. Лятото е имало прекалено много работа. В Македония има ли стрийт вю, че нещо не мога да намеря?
Ние вкъщи много обичаме да се разхождаме виртуално Wink Някой ден може и на живо да ни огрее да видим някои от местата.
Иначе за кукери всеки край си е луд по свое му. Другата седмица май в Марково ще има? Това е едно село до Пловдив. Последният път нещо ме разочароваха, че много пиянски истории бяха тия кукери, та няколко години все ги пропускам sad
Миленка, честита кола! Ще свикнеш с габаритите, ама мястото няма да ти е излишно. Аз още си търся по-лесни места за паркиране. Иначе правя по 3-4 маневри на по-трудните места. Обаче накрая зарязвам колата с чиста съвест, че все пак съм се опитала да я набутам както си трябва blum
Имахме една съседка в стария квартал. Караше кола с габарити на холна маса и така я забучваше, че аз с двойно по-голяма кола не успявам да заема такова място girl_impossible Кеф ми правеше да я гледам тая леля Xixixi
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #437 -: февруари 23, 2015, 15:06:38 »

Днеска имам малко повечко работа и лудвам и затова хич ме няма...

Миме за песента не съм те видяла че си ме питала, ама да ти кажа и аз не знам как се казва. Ани избира песните и аз също я чух за първи път тогава. Много ми харесва, но не знам коя е - трябва да проуча.

Иначе аз съм от жените шофьори дето това наистина им е страст. Научих се на 16 да карам, до 18 вече бях понатрупала опит, деня в който си взех книжката ми беше най-хепи . Много обичам да шофирам и ми се и отдава blush даже мечи казва че паркирам успоредно по добре от него.
За съжаление обаче миналата година малко катастрофирах заради един глупак и сега ме е малко страх - станала съм плашлива и вече не смея да правя маневри толкова... пък и улегнах и шофирането тип "Gone in 60sec" вече не ми отива хахахах
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: февруари 23, 2015, 15:46:19 »

Миленкааааа, намерих я  danceg  yahoo

https://www.youtube.com/watch?v=Gf914WP2caA

Много ми харесва, наистина.....  heart heart heart
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: февруари 23, 2015, 16:08:31 »

Приемате ли нови попълнения   yea

Песента е просто прекрасна, слушам я за н-ти път  heart
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: февруари 23, 2015, 16:19:26 »

Tinkata, добре дошла.....  blum

Наистина песента е повече от прекрасна.  heart От както я намерих не съм спряла да е слушам. И толкова хубав текст има. heart

Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #441 -: февруари 23, 2015, 16:20:41 »

Миленка, ти коя зодия си? Винаги ли си толкова крайна в решенията си или бременността ти те прави така емоционална и изживяваща всичко по много дълбок начин? Честито за колата, действайте по план! И на мен песента иначе ми харесва, не се бях заслушала преди в клипчето коя е, красотата ти я е засенчила.  give_rose

Tinkata, хелоу!  girl_wink

Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #442 -: февруари 23, 2015, 16:40:52 »

Хихихи чак пък аз да съм засенчила....  blush

Наде Везни съм - не е от зодията. Такъв ми е характера - много съм крайна като мнения - старая се да балансирам, ама при мен или е бяло или е черно.... Рядко има сиви нюанси...
Единствено за решения като това с баща ми взимам рядко такава позиция. В подобни ситуации, които касаят жизненчовешките взаимоотношения имам много търпение и много търпя някой да ми играе хоро на главата, много и прощавам, тъй като бързо ми минава като подпаля.НО... един път писне ли ми - значи наистина ми писва и решението ми е закон и никой не може да ме накара да го променя!
Докато вярвам че има за какво да се боря, се боря със зъби и нокти. Докато вярвам че дадени взаимоотношения си струват съм лоялна и вярна като куче, girl_in_love но реша ли че вече няма смисъл и не си струва борбата - слагам край, като режа главата до кръста! diablo Изкоренявам всякакви взаимоотношения и общо взето човека наистина спира да съществува за мен. До сега само 3ма души така съм отрязала крайно, много тежко ги изживях нещата, много ми беше мъчно, но до момента не съм погледнала назад.
Иначе - винаги съм била емоционална, дива , рогата и ината хахаха smile Никой не ми вярва коя зодия съм - всички мислят че съм или някое рогато или скорпион... Ако бях мъж хората щяха да казват че съм просто нервак, но понеже съм жена - съм "много емоционална". Бързо подпалвам фитила, изпадам в състояния на истинаска ярост, но пък и много бързо ми минава. Мразя да има неизяснени неща и за мен винаги е по-добре да се изговорят проблемите, отколкото да се премълчава и да се трупа... tease По - добре да поговорим, да поспорим, да се скараме на момента, но да минава и заминава, а не да се цупим по 2 седмици за тъпотии (свекърва ми вече 2ра седмица ни се сърди и ни се цупи и не ни говори с мечи, защото нея я нямало снимана в близък план на снимките и нямало големи нейни снимки в албума crazy crazy crazy crazy)...

Общо взето бременността само засилва емоциите от гледна точка , че съм станала по-тънкообидна и повече се връзвам. По-наивна съм в момента (иначе съм реалист, даже циник) и понеже около мен са добри и топли хора, си мисля че целия свят е розов.... crazy tease съответно затова в момента много го страдам някой и една думичка накриво да каже и веднага почвам да рева.... Абе хормоните са странна работа хахахаха

Стига лирически отклонения за моя милост...
Днес имам някакъв много луд ден - седмицата изглежда обещаващо.... yahoo
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: февруари 23, 2015, 17:56:58 »

Ох, Миленка.. Постоянно като пишеш нещо изглежда, че съм го писала аз, чак ми е странно  shok Това за шофирането.. за паркирането, за думите на Филип.. За взаимоотношенията ти с баща ти, затова как търпиш хората и се бориш, докато виждаш че е двустранно, а после вземаш кардинални решения.. Малко ми е  Oh my ...  страшничко чак  funnytooth Но, добре е, успокояващо е, че не съм само аз хахахах  yahoo

Мария, съжалявам... Не си спомням да съм го чела това..  blush Аз завърших ПМГ през 2009 smile Антоанета се казвам, но едва ли се познаваме .. smile

ЕДИТ: Миленка, честито за оклада  Bravo И ние обмисляме купуването на нова, но със сигурност ще е след сватбата.. Дано успеем да си възвърнем част от инвестицията и да съберем бързо още парички, чее Илиян от толкова време иска нова кола.. Все нещо друго се явява.. местене в София, апартамент.. сватба.. smile
« Последна редакция: февруари 23, 2015, 17:59:15 от alexandrova_90 » Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: февруари 23, 2015, 18:15:11 »

alexandrova_90, така е. Може би не се познаваме, но поне може да се обръщам към теб с Тони, ако не е проблем.  smile
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: февруари 23, 2015, 18:22:21 »

Абсолютно  good Yes
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #446 -: февруари 23, 2015, 20:10:34 »

Миленка, сега случайно ти разгледах сватбените снимки вьв ФБ, ама ти си като принцеса наистина  heart heart heart 
Много си красива  girl_in_love
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #447 -: февруари 23, 2015, 21:04:11 »

Аз като видях Миленка, без грим и прическа с роклята и си казах, че това е Снежанка от приказките. heart. Пу.пу, да не ти е уроки!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #448 -: февруари 24, 2015, 09:07:08 »

Добро утро. Как сте днес? Аз съм след сутрешно къпане с косата. Снощи имахме гости, така и не ми се занимаваше като си тръгнаха. Чудя се дали да се качвам до майка ми да взимам пресата и да си оправя косата или да си ходя грозна....май ще предпочета второто.  crazy
Една моя стара любов (с Митко съм вече 8 години, та си е доста стара) идва от миналата седмица в училище и влиза в часове, за да си прави дипломната работа. Нормално ли е пак да изпитвам онова притеснение от това какво ще кажа, как да го кажа и най-вероятно изчервена през това време? Много съм зле.  Girl_hide  girl_haha

Черпя ви с кафе. Вижте го този пич - мултифункционален!
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: февруари 24, 2015, 10:48:49 »

Добро утро и от мен! То почти обяд си стана...ама карай smile
Аз напоследък само чета и не пиша... blush
Наде, ти за естествената красота нали си чувала? Тъкмо ще ти почине и косата от преси. Пък ако е чак толкова трагично, връзвай една опашка и смело напред smile
За старата любов- казват,че ръжда не хващала. Ама според мен е нормално да се притесняваш... минали са години, всеки е поел по собствен път, устроил си е живота някак. Малко или много се стремим да направим добро впечатление. Аз моя бивш го избягвам, но по други причини. Там работата е "дебела"..
ПП къде сте всички днес, няма никой....едно такова затишие в тоя форум!?
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: