Халките - 14 та част
nansita:
Лорка, колко карата е златото? Ако е 18карата е доста по-меко и съответно се драска лесно.
Може да превърнете дефекта в ефект...или преди сватбата да ги занесете да ви ги полират в някое ателие. Не струва много и става бързо.
alexandrova_90:
:offtopic: Нат, отдавна не се беше включвала.. Домъчня ми @}->--
lorka888:
Мисля,че е 14,със сигурност не е 18. Ще ги занесем да ги полираме,освен това още се чудя дали да разширят моята-когато не са ми надути пръстите е супер и се притеснявам ако я разширя да не ми пада, обаче като се надуят не ми минава през кокалчето :(
nansita:
Лорка, най-добре питайте в ателието как и колко може да се разшири халката. Моите пръсти много се подуват и на моменти годежния ми пръстен трудно излиза, но ако е 1 размер по-голям, ще ми пада от пръста. Може би могат съвсем малко да го разширят. Стискам палци да стане!
:offtopic: Тони, тук съм аз ;) Пак ставам редовна. Даже май успях да се разбера с агенцията. *YAHOO*
artemida777:
И нашите халки са готови! *YAHOO* Както бях писала преди, не са комплект, но много си ги харесваме. Очарована съм от Zlatarna Celje. Ходихме в магазина няколко пъти докато най-накрая изберем(много сме нерешителни :[), седяхме по половин час вътре и момичето всеки път ни обръщаше внимание. Гравирането беше безплатно, като освен няколко шрифта, имат и символи. Ние си гравирахме Yours Forever + знака за безкрайност и имената.
Навигация
[0] Списък на темите