Халките - 14 та част
melita:
Има ли някой, който мисли да носи на един пръст годежния си пръстен и халката?
Ако да, може ли да поакже снимки - на мен много ми се иска да ги нося така, но изглежда, че ми отиват само изчистени халки и то съвсем тънички.
orhideq87:
Момичета, да се оплача от Сватбения център в Младост. В крайна сметка халките са ми от там, но останах много разочарована. Продавачът там не беше много любезен и думите трябваше с ченгел да му ги вадя от устата, че да обясни. Отделно ги поръчват от Сара-трейд, централния им магазин е в гр. Раковски, та поради тази причина ги чаках 1 месец, след като пристигнаха се оказа, че не е това което исках, върнаха ми ги за поправка и след това чаках още 20 дена.... Накрая каквито ми дадоха, такива, щото ми писна да се занимавам. Грама на златото там е по-евтин, отколкото по другите магазини на центъра например, но не си заслужава!!!
MoonFairy:
orhideq87 - и нашите халки са на Сара Трейд, но чакахме само 2 седмици.Ние сме от Стара Загора, ако има значение.Останах много доволна от изработката.
А иначе аз няма да ги нося на една ръка с годежният, защото стоят кичозно.Годежният ми има един голям камък и отстрани малки камъчета- бяло и жълто злато, а халката е тази- http://sara-trade.bg/eshop/index.php?route=product/product&filter_name=H0151&product_id=39668
и просто не стоят добре заедно.Трябва да са семпли, за да стои наистина хубаво.А и честно казано на мен няма да ми е удобно.Сложих ги само за да пробвам и не ми е комфортно :)
MAPMOTKA:
orhideq87 , и ние гледахме халки в Сватбения ценър, но имаше малко модели. Не знаех, че са от Сара трейсд. След това се пуснахме по Графа да разгледаме и там магазините и в първия дори, в който влязохме (не далеч от Попа в посока Славейков) имаше 10-тина мостри и останалото разбира се от каталога на Сара Трейд. С тази разлика, че в Сватбения център видях цени между 71 и 73 лева за грам, а в този магазин беше 65лв/гр. Тъй че не съм много убедена колко е по-евтино в Младост.
Ако има мераклии да сравняват цени да минат по Витошка, хаха, два съседни магазина за изчистена класическа халка предлагат от 95 до 118лв/гр. Искрено забавно ми стана :) *YAHOO*
MoonFairy:
Мале, ама при вас в София наистина е много по-скъпо всичко ohmy В Стара Загора грама на златото е 50-55лв. А като четох и темата за тортите как едно парче е около 4лв ми стана лошо. С моят бюджет нямаше да се оправя там =]
Навигация
[0] Списък на темите