Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 17:01:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март
Страници:
1
...
36
37
[
38
]
39
40
...
42
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март (Прочетена 228746 пъти)
mariola85
Гост
Re:Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Ма
«
Отговор #555 -:
януари 16, 2015, 09:42:21 »
Полската е с калъф така че има такива с калъфи
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #556 -:
януари 16, 2015, 09:45:50 »
Навих се,ще си взема и аз тази на Лорели.Все пак вече две сте с + за нея?А калъф и аз ще поръчам на моята майка да ми ушие,Само плат ще трябва да си взема.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #557 -:
януари 16, 2015, 09:55:59 »
Ей сега погледнах и моята е Лорели взимай и се улеснявай;)
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #558 -:
януари 16, 2015, 11:59:42 »
И аз бях много доволна от възглавницата - особено за кърменето и после да сложа Ели подпряна на нея преди да може да сяда, преди излизане за кратко, докато се облека. За кърменето беше незаменима, защото се случи да кърмя и в най-големите жеги, а като я вземех в мен падаше такова потене. Като беше на възглавницата подпряна, не беше толкова дискомфортно просто през лятото. Така че и аз съм За такава покупка. Някои марки са си с калъф, огледайте ги. Ако ли не, лесно се шият калъфи
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #559 -:
януари 17, 2015, 17:28:39 »
Момичета, и аз имам такава възглавница! Направо се родих с нея, иначе грам не можех да спя. Моята си е на Лорели, единствената ми забележка е, че плата е доста тънък и успях да я скъсам, та си я ших...Освен това на моята започна да се смачква пълнежа, та ми е малко странно как ще успея да я ползвам и за кърмене такава деформирана. Ама може пък да успея да я пооправя.
Рубинче и Мариолка, това усещане за втвърдяване на корема, когато не се касае със сигурност за контракции, се получава от позицията и движението на бебето. И аз съм така и мноого се плашех първите пъти. Обаче като ме понатисне с глава или се извърти с гръбче към корема ми, усещането е направо сякаш корема ми е на камък, а пък той на пипане си е съвсем нормално мек, твърдо е само там, където е бебето
Освен това като постоя легнала или седнала (което ми е обичайното положение), стана ли - първата ми спирка е тоалетната, щото бебока се смъква надолу, притиска ми пикочния мехур и се чувствам като след 2 часа стискане и 2л вода
Изобщо, забелязвам, че пишкам в пъти по-често, особено през деня. Вечер също вече не мога да спя, или сънувам много активно, или като се събудя, не заспивам повече. Та редовно осъмвам към 3-4. Жоро ми се смее, че за да легна от ляво на дясно, правя поне 4 оборота, ама
Аз колко пъти им казвах да ми вземат свирка, че да правя Ту -ту, докато пуфкам като локомотив
Иначе, утре съм на тонове в родилното, ще се видя и с лекарката, при която мисля да раждам, искам да я разпитам как точно става този избор на екип, мога ли да избирам стая, изобщо - подробностите. Надявам се и да намажа един ехограф
Другата седмица пък ме чака ЖК и преглед на шийката - моля ви, стискайте ми палци да сме задържали положението, че този преглед ще ми го правят с цел да се прецени има ли опасност от преждевременно раждане. Много ме е страх....За цялата бременност май това са ми най-страшните и тревожни седмици - докато вляза в безопасната за раждане 36-37г.с.
Финално, да кажа на Рънчето - стискам ти палци!!!
Хайде, до утре
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #560 -:
януари 17, 2015, 17:54:54 »
beb4e
токущо ме описа мен! Същата работа съм, по цял ден само пуфкам и офкам, схващам се, стана ли трябва да пишкам... Стискам палци за шийката, аз живот и здраве на 28ми съм на ЖК и заради тази шийка кошмари сънувам. Хайде при теб малко останало още 3 седмици и вече можеш да се отпуснеш
Хайде чакаме Marri и Рънчето да се похвалите
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #561 -:
януари 17, 2015, 21:57:48 »
Мариола,Бебчето на Мечо,вие сте големи герои.Само,който не е лежал незнае колко е трудно.Най -голямата трудност е да запазиш спокойствие и дс не се страхуваш.Времето е спряло,телевизията е скучна,а книгите никога не са достатъчно интересни.Всеки ходи на работа или на разходка,среща се с приятели,а ние лежим.Но искам да ви кажа,че това тотално променя мирогледа за майчинство.Бебче,гледам, че си вече към 34 ,реални с тази медицина в момента съм сигурна,че няма да има проблеми с бебчо и сега да се роди.Мариолка,стискай зъби поне до 30.Оттам нататък всеки ден е грамче.Аз поне така си казвах.Четях постоянно как се развива бебето и си казвах: ето,сега може да диша само и т.н. и т.н.Вие правите едно голямо геойство и трябва да бъдете много горди със себе си.
Извинявам се за лиричното отклонение.
На всички бъдещи майчета пожелавам прекрасен финал!
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #562 -:
януари 17, 2015, 22:14:59 »
Ванче
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #563 -:
януари 17, 2015, 22:59:04 »
лелеее...колко сте изписали за няколко дни
Рънче
сигурно вече си има нубава новина
надявам се всичко да е минало идеално и да гушкаш вече малко сладко бебенце.
Време е вече да започват хубавите новини в темичката
Около нас няма нищо ново. Сега във вторник съм на ехограф и да видим как е малката сладурана, че съм се затъжила много.
Така се впуснахме в подготовката, че както си мислех целия януари малко по малко да напредваме, то се оказа, че вече сме готови
и сега мога само да пренареждам и пренареждам, докато дойде големия ден.
Гледам ,че сте обсъждали възглавницата за бременни. На мен пък нещо не ми дойде много удобна и я захвърлих.
Имам чувството, че с всеки изминал ден ми става все по трудно да се завъртам в леглото и да ставам от него. Много наболява вече ниско долу, а тия кокали като вземат да трещят имам чувството, че ще се счупя от някъде
За тия стягащите колани ми беше казала акушерката тук, че хубаво облекчават болката, ама и ограничавали разтягането на това дето трябвало да се разтяга (някакви връзки там къде бяха не запомних) и аз се отказах да си купувам. Като вървя си придържам корема и си търпя болките.
От известно време ми е изтръпнала горната част на корема (точно под бюста). Направо нямам чувствителност там и така ме опъвааааа.....а нямам голям корем дето да ми тежи...не знам защо така. На вас така ли ви изтръпва?
Иначе сме добре. Вече нямам търпение да минават седмиците и да излиза беба.
Бебче
на мен акушерката ми каза, че дори и в 35та седмица да се роди няма никакъв проблем. Тъй че малко остана.
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #564 -:
януари 18, 2015, 01:01:56 »
ЕДНА СТРАХОТНА НОВИНА ОТ НАШЕТО МАМИ run_girl - на 16.01.2015 в 22:30 проплака моята Михаела. 3250 гр. 49 см.
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #565 -:
януари 18, 2015, 01:04:08 »
И аззз от вълнение изпратих половинчато съобщение
Продължавам: Наложило се е спешно секцио, но и двечките са добре , което е най - важното в момента!
Оххх много се развълнувах
Пожелавам й още веднъж - много много здраве на малката принцеска, да има едно прекрасно детство и безгрижен живот и да радва много мама и татиииии
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #566 -:
януари 18, 2015, 08:32:44 »
Честитооооооооо! Да е жива и здрава малката Михаела и много радост да носи на мама и тати!идеални мерки!
Чакаме те като можеш да раскажеш как е минало!
Активен
Рубин
«
Отговор #567 -:
януари 18, 2015, 09:18:08 »
Честито!Да е здрава малката Михаела и всички около нея!Страхотна новина!
А пък името е чудесно
Хайде на мама бързо възстановяване и скоро да се гушкат двечките!
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #568 -:
януари 18, 2015, 18:10:26 »
Ехаааааа....страхотна новинааа....започна се вече с проплакването на бебенца в темичката
Честито Рънче
да ти е жива и здрава малката Михаела! Страхотно име за страхотно момиченце! Бързо възстановяване на теб и те чакаме скоро да разказваш и показваш снимки
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #569 -:
януари 19, 2015, 08:07:30 »
Хайде посурна се крак... Да ви честита дъщеричката, да е жива и здрава и много да ви радва!
Активен
Страници:
1
...
36
37
[
38
]
39
40
...