DJ за сватбата 3-та част

<< < (70/71) > >>

Deliysky:
Цитат на: aivanova в април 05, 2017, 21:20:37

Здравейте момичета,

Някой има ли наблюдения за работата на DJ Defo - Даниел Денчев?

Добър Дж с опит над 15 години. Специфичен като човек и стил. Задължителна среща и разговор. Вие сами ще разберете, дали ще ви допадне или не :)

Bramzi:
Както е модерно да се казва, Злати е в топ 5 на най-добрите, но според мен той не е само и в топ 3, а направо си е на върха. Уникален усет за това, каква музика искат хората да слушат и да танцуват на нея. Перфектно водене на ритуали, игри и шегички имаше даже :). Благодарение на него нашата сватба беше не просто сватба, а един безкраен купон с много забавни и романтични моменти. Хората ми се обаждаха на другият ден, за да ми кажат, че никога не са ходили на толкова хубава сватба, че DJ-ят е бил уникален. Доста показателно за това е, че дори и по-възрастните ни роднини не спряха да танцуват. Гласував с 2 ръце за него и определено бих го ползвал отново по други поводи :).

thunderlizard:
Здравейте,

на нас също ни предстои избор на dj и сме много объркани вече. Част от тези които ни препоръчаха са вече заети, имахме разровори с dj Хорхе, dj Стоян Петров и Сватбена приказка - Ивайло Близнаков.

За Хорхе и Стоян Петров има доста мнения, но за Близнаков никъде не намирам отзиви. Някой да е присъствал на сватба, на която той да е бил водещ?

Поздрави,
Жени и Камен

Deliysky:
Първите двама са много добри и много търсени. Докато питате много вероятно да ги ангажират и да останете и без тях. Когато за един човек в интернет има много, а за друг нищо........... вероятно има причина.

djdimi:
Здравейте thunderlizard (Жени и Камен), на коя дата ви е сватбата и в кой ресторант, за София ли става въпрос?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница