DJ за сватбата 3-та част
Деница Звездица:
Аз помолих Тони да попита за рускоговорящ водещ. Очевидно, по форумската ми история, не съм агент, и се удивих на предположението ти, Делийски. Мерси за отправната точка все пак.
Deliysky:
:offtopic: Това съвсем ме обърка, но едва ли е от значение. Щом имате профил, защо някой друг ще пита вместо вас :). Но и това едва ли има значение.
Надявам се с направените от мен разяснения да съм бил полезен не само на вас, а на всеки един, който в бъдеще би попаднал в подобна ситуация. Защото, ако не сте запознати със спецификата, рискувате да се изправите пред сериозен провал на тържеството :)
alexandrova_90:
Мерси, Делийски! *THUMBS*
aivanova:
Здравейте момичета,
Някой има ли наблюдения за работата на DJ Defo - Даниел Денчев?
AIVEN:
Цитат на: Mystic в март 24, 2017, 15:41:31
Ние направихме грешката да изберем препоръчан DJ от позната... и то една позната... за нищо не ставаше, взе ни около 300 - 350 лв., пълен, тотален леш..... ако се върна ще избера някой по - скъп и по - известен.
Точно това имах в предвид, в предишния си пост! Съжалявам, че така се е получило с вас. Все пак добре е, че споделихте, за да може други младоженци да се поучат от вашия опит. Спестената сума не си заслужава риска който поемате.
Навигация
[0] Списък на темите