DJ за сватбата 3-та част

<< < (60/71) > >>

Zelkata:
Благодаря за съветите. При фотограф ми е малко по-лесно - гледам портфолио, виждам какво ми харесва.. При ДЖ е различно. Ние не сме ходили на много сватби и ни е малко трудно да се ориентираме.

Цитат

При избора на младоженец как разбрахте, че е вашия човек
- за него имах повече време и не съм му плащала  :P

Alichka:
Аз ще кажа как не харесахме един ди джей. На срещата обяснихме програмата ни за деня. Бяхме с реален изнесен ритуал, после поздравления от гостите и съответно отпадна обикалянето по масите. Бяхме категорични, че не искаме пауза за вечеря. Той се опита да ни убеди, че "така се прави". После стана дума, че не искаме поздрави колко и какви деца да имаме... Пак така се правело. Говорихме, че не искаме и радио хитове, с които започват масово сватбите. Тук беше третото "така се прави" и ни изгуби...

Deliysky:
Пак добре е постъпил и правилно сте се ориентирали. Трябва да се внимава при тези разговори, защото обикновено разговора протича така:

- Здравейте, търсим червени домати,
 - Здравейте, можем да ви предложим зелени краставици,
 - Но ние търсим домати, и то червени, така си представяме нашите потребности, не обичаме краставици, не обичаме зеленото,
 - Добре, няма проблем. Ще ги боядисаме и ще ви свършим работата :)

Което е по-лошия вариант, ако ме разбрахте какво искам да ви обясня в горните 4 реда :)

А относно избора на младоженеца:
Цитат на: Zelkata в януари 18, 2016, 11:37:43

- за него имах повече време и не съм му плащала  :P

Спокойно, цял живот само това ще правиш. Не всичко се плаща в кеш -  труда, чувствата и отношенията са много по-скъпи :)

Svatbena_agenciq_Melodica:

Здравейте! В подкрепа на горните постове бихме казали, че най-важното е той да се съобрази с Вас и желанията Ви, а не да Ви кара и да настоява на своето. Важно е да попитате как процедира при правенето на различните ритуали, игри и поздрави. Да попитате дали той ще изготви сценарий на вечерта и кога ще Ви го изпрати, все пак е добре да знаете кое, кога ще се прави. От поведението на самата среща, можете да си извадите изводите и как ще се държи на сватбата. Важно е да уточните какво искате да слушате и какво не на празненството, а още по-важно е той да не оспорва решението Ви да не се пуска "Бяла роза" например. Не е лошо да се посъветвате и с близки, а защо не и с булки от форума тук, кои DJ как се справят и пр. Така ще имате препоръки и ще сте по-сигурни, че няма нещо да се провали през вечерта. :)

Feribotka:
Ще кажа как протекоха нещата с нашия ДЖ - харесах го от много коментари тук, а и на други места в интернет пространството, звъннах му, каза, че е свободен за нашата дата, уговорихме си среща и с друг не сме се и виждали просто защото много ни грабна :) Обясни ни кое как протича, именни ритуалите, игрите, програмата за вечерта, разпита ни за музикалните предпочитания, неща които задължително искаме и съответно такива, които не искаме, даде ни визитка и ни даде около 1 седмица да си помислим, като каза, че ако има запитвания в този период за същата дата ние ще сме с предимство понеже сме първи :) Обадихме му се на следващия ден, изпратихме капарото по банков път и го резервирахме :) Следващата ни среща беше в седмицата преди сватбата, тогава вече бяхме уточнили с ММ всички игри които искаме, песен за първи сватбен танц и тн, отново преговприхме с него всичко,  той си записа всяка информация, която сметна за важна :) Пратихме му песните, които искаме да чуем и така  ;) Много пъти съм казвала, че това е едно от най-добрите попадения за сватбата ни   ;) Успех  *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница