DJ за сватбата 3-та част
my_fairytale:
Здравейте, моля за мнение и контакти на DJ Емилио - Емил Живков? Чела съм позитивни неща като цяло, но не мога да открия никакъв телефон. Искам да е човек, който да не си позволява особено своеволия, да се вслушва в желанията и предпочитанията на младоженците, да умее да води добре - т.е. да не говори прекалено и да не е циничен или прекалено лигав.
blackisback:
Благодаря ви за подкрепата :)
DjNick Mc:
Цитат на: my_fairytale в юли 22, 2014, 21:35:59
Здравейте, моля за мнение и контакти на DJ ....... но не мога да открия никакъв телефон.....................
Амииии ...... *crazy* защо ли ?!?!?!
AIVEN:
my_fairytale Като си легнеш довечера, обърни се на ляво и ще го видиш твоя човек. :P :P :P
Аман от тия съпруги. Ще взема да накарам и аз моята да се регистрира в тоя форум.
*db* *db* *db*
patence:
Здравейте на всички,
Аз съм още зайче в този форум и те първа се захващам със сватбените приготовления и за това бих искала да Ви помоля за мнение. Моят бъдещ мъж много държи DJ на нашата сватба да е Теди Джорджо (понеже са стари познати, но само познати), но аз съм малко скиптично настроена. Притесненията ми идват от факта, че е по-известен в едни или други среди и си мисля, че ще си налага мнението или пък ще притупа нещата ... Някой, ако има някакъв опит или наблюдения ще съм много признателна, ако ги сподели. Благодаря предварително :)
Навигация
[0] Списък на темите