Текст за поканите и печатане на поканите 5-та част
indonezia:
Jennny, благодаря! И твоите съм сигурна, че ще са прекрасни :) Изключително добре са направени всички. Само обътни внимание като ги получиш отзад на гърба има залепено стикерче с мейл за контакт на екипа. Може да не искаш да го запазиш :) Ако не ти пречи просто го пропусни :)
Blue_Sapphire:
Момичета, моя казус с това дали да са персонализирани поканите се реши. :) Окончателно всяка покана ще е в плик-кутия и ще бъде надписано капачето.
Въпроса ми обаче е друг. Как адресирате поканите до двойки, при които не знаете на единия партьор името? =] =] =]
Това са приятели или колеги, чиито половинки не познаваме. В голяма чуденка съм.:tuktuk: Помагайте, моля! :HELP:
always_and_forever:
Ние решихме да не адресираме поканите. Защо просто не попитате колегите за имената на приятелките им? Как ще ги разберете иначе?
addicted_to_u:
Blue_Sapphire, не знам доколко ще помогне,но ние решихме нещата така:
Тъй като от една страна има хора,които имат гаджета,но не са съвсем сериозни,а от друга имаме и много двойки с деца без брак и т.н. На хората,които не ги знаем как ще дойдат,дали искат или не искат да си вземат половинката съм написала името на близкия човек като на всеки казвам,че може да си доведе човека,ако така смята,че ще му е добре,приятно и т.н.,за другите е ясно,че съм написала имената на двамата души.
При вас не знам как е,но винаги може да се попита за името,все пак не е като да са ви запознали и да сте забравили кой как се казва ;)
Gehenna:
Цитат на: Blue_Sapphire в април 15, 2016, 11:52:18
Момичета, моя казус с това дали да са персонализирани поканите се реши. :) Окончателно всяка покана ще е в плик-кутия и ще бъде надписано капачето.
Въпроса ми обаче е друг. Как адресирате поканите до двойки, при които не знаете на единия партьор името? =] =] =]
Това са приятели или колеги, чиито половинки не познаваме. В голяма чуденка съм.:tuktuk: Помагайте, моля! :HELP:
Няма нищо срамно да ги попиташ за имената :) Мъжът като почна работа преди време в новата си фирма, падна се да ходим след няколко месеца на 2 сватби от колектива му. Просто си го питаха за името ми.
И ние направихме така. Примерно един негов много близък приятел наскоро се е сгаджосал и не знаехме името. Директно си звънна и го пита.
Навигация
[0] Списък на темите