Текст за поканите и печатане на поканите 5-та част

<< < (29/33) > >>

dani_pawlowa:
ето текста на нашите покани за гостите... :)

Някои казват беше ви време, други пък имахте време...
Всъщност има ли значение, щом взето е решение?!
Много го умувахме, дълго се шегувахме, че сватба ще има, но "догодина"!
Е, дойде и таз година- Любомир, Даниела за булка си взима!
И сега без майтап на 01.05.2015г ще сключим брак!
Камбанен звън ще зазвъни и Бог венчавката ни ще благослови
в църква "Св. Троица" от 15:45 часа.
Венчалните халки ще си сложим и подпис за вечна любов и вярност ще положим
в ритуална зала "Лотос" от 16:45 часа.
Заповядайте да празнуваме и заедно да превърнем този ден в празник необикновен
в ресторант "Фемили" от 18 часа.
Сем. Груйчеви от сега се вълнуват, защото те ще ни кумуват!

Моля потвърдете присъствието си до 10.04.2015г.

mara_podrobnata:
addicted_to_u миналата година бях кума. Приятелката ми имаше същия проблем. Беше решила, че иска задължително поканите да са на крафт картон. Е, обиколихме цяла София, резултата беше, че на повечето места ни отказаха, на другите ни казаха, че можели ако им донесем картона.
Накрая ни ги отпечатаха в N Boutique, те си набавиха картона и си направиха всичко.
Тази година аз ще съм булка и съм решила да ги ползвам и за моите покани.
Ще пиша отзиви като се ориентирам какво точно искам, че с моя мъж още не можем да определим нито място нито цветове на сватбата.

paradise:
Момичета в момента и аз си блъскам главата над текстовото оформление на поканите и се сетих, че тук може да намеря съвет.

Става въпрос за сватбената програма. Ще се женим през май и искаме изнесен ритуал на терасата на хотела, която е много хубава. Но ако завали дъжд ще си останем само с плановете. Засега дори с хотела нямаме уговорка - ще го изясним в може би последните дни преди тържеството, в зависимост от прогнозата.

Ще имаме и уелкъм дринк чаша шампанско. Надявам се на хубавата тераса (Ако не във фоаието). Но не знам как да пиша тези неща в поканата!

Мислихме да споменем час за уелкъм дринк, без да споменаваме нещото което може и да не стане. Но пък ако стане, това променя и часа на старта на тържеството в ресторанта! (следващия ред)

Как да го оформя, някой да може да удари рамо?

Feribotka:
Аз на моите покани си бях писала само в колко часа ще сме в хотела, преди това имахме уелкъм, но не съм го отбелязвала като отделно събитие, защото си вървеше по програма след църковния брак и всички гости отидоха направо в хотела, пък там каква е програмата никой не го интересуваше (дали направо ще се влиза в ресторанта). Пиши си само часа за уелкъм дринк, едва ли имате гости, които ще разцепят минутата да дойдат само за частта с ресторанта  :huh:

alexandrova_90:
Ние написахме кога сме в църквата, кога ще разменим обетите си на терасата на ресторанта + уелкъм и кога започва същинската част от празненството вътре в ресторанта. Винаги има възможност да завали... Дори да вали, вие отново ще имате церемония вътре нали? Реално си е хубаво гостите да знаят в колко часа да са там..

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница