Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 21:16:21
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани есенно зимни бебчета Октомври,Ноември,Декемв
Страници:
1
...
33
34
[
35
]
36
37
...
39
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани есенно зимни бебчета Октомври,Ноември,Декемв (Прочетена 169452 пъти)
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Re:Очаквани есенно зимни бебчета Октомври,Ноември,Деке
«
Отговор #510 -:
септември 04, 2014, 21:04:13 »
Когато избирах шишета държах да са стъклени и с каучукови биберони, така се спрях на Chicco и съм много доволна. За 4 месеца съм счупила само едно шише и то защото малкият отказваше да се храни и го бях извела на терасата и бутна шишето. Вътре са падали и нищо им няма.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189
«
Отговор #511 -:
септември 04, 2014, 22:22:54 »
Проблемът със стъклените шишета идва, когато започнат сами да си ги държат. Доста са тежки и неудобни.
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #512 -:
септември 05, 2014, 07:58:45 »
Цитат на: Mrs.™ в септември 04, 2014, 21:04:13
Когато избирах шишета държах да са стъклени и с каучукови биберони, така се спрях на Chicco и съм много доволна. За 4 месеца съм счупила само едно шише и то защото малкият отказваше да се храни и го бях извела на терасата и бутна шишето. Вътре са падали и нищо им няма.
Много се радвам за тази обратна връзка, защото и аз съм се спряла на точно същите и стерилизаторът ми е на Чико
Иначе помпата ми е Медела Мини Електрик, но просто чух много добри отзиви за нея от предишно кърмили мами, а и е доста добър икономичен вариант на качествена електрическа помпа и затова се спрях на нея, не знам колко ще я ползвам, но исках да я имам преди да родя, за да си я взема в болницата поне да стимулирам докато дойде кърма
Активен
jasminne
Професор
Публикации: 425
«
Отговор #513 -:
септември 05, 2014, 08:19:04 »
Момичета аз вече искам да раждам
Активен
devisil
Професор
«
Отговор #514 -:
септември 05, 2014, 08:36:38 »
Кога ти е термина, jasminne? Последните няколко седмици, казват, са най-нервните и неудобните...
Момичета, да ви питам, до последно качвахте ли килограми, или като влязохте в 9-ти мес. си застопорихте теглото? Аз се тегля всеки ден и установявам, че от седмица не съм мръднала от килограмите.... Това може ли да е индикатор да очаквам да се случи нещо хубаво в идните 3-4 седмици или просто може да съм достигнала оптималното си тегло?
Активен
Alichka
«
Отговор #515 -:
септември 05, 2014, 08:43:44 »
devisil, много е индивидуално с килограмите. Аз качих общо 12 за цялата бременност, като най-бързо наддавах около 6-7 месец. От средата на 8-я почти нищо не качих, родих 9 дни преди термин. Може би точно това се случва и с теб. Наблюдавай си по-скоро корема дали пада надолу. Това пак не е гаранция, но е вид индикация
jasminne, хванаха ли те лудите вече
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #516 -:
септември 05, 2014, 09:16:33 »
И аз последните 3-4 седмици не бях качила нищо.
Jasmine, в коя седмица си
За шишетата, ние сме със стъклени. Само към помпата имам едно пластмасово и също за вода за навън по-нататък смятам да е пластмасово. Аз взех биберони от каучук и от силикон. При стерилизиране каучукувите ми станаха много странен по-светъл, но мътен цвят. Като съдя по залъгалките, Дани не ги предпочита. Харесва си силиконовите (въпреки, че напоследък никакви залъгалки не иска, което само ме радва)
Активен
veseto_87
Публикации: 2189
«
Отговор #517 -:
септември 05, 2014, 09:29:06 »
И аз качих най-много в 7ми месец. В деветия - нищо. Общо за бременността - 9 килограма. Та всичко е индивидуално. Няма правила.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #518 -:
септември 05, 2014, 09:33:37 »
Аз последния месец не качих кила, но бебето растеше. Общо напълнях 12 кг, след изписването бях 9 надолу и 2 седмици по късно бях същите кила като преди бременността, но аз качих само на корем, още си го имам корема и нямам търпение да се прибере и той.
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #519 -:
септември 05, 2014, 09:38:17 »
И аз за момента съм общо +10 кг, но последните 2 седмици май нищо не съм качила, а съм към края на 36-та г.с., за момента както
Виви
казва не виждам да съм качила на други места освен на корем. Надявам се и аз като нея като родя да сваля повечето със самото раждане, а пък останалото бързо ще го възстановя
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #520 -:
септември 05, 2014, 10:04:14 »
браво на вас. Аз бях плюс 17. Свалих с раждането само 8.5 от тях. ужас.
хаха
Активен
Alichka
«
Отговор #521 -:
септември 05, 2014, 10:21:14 »
Имайте предвид, че се сваля не само с раждането. Седмици след това се потях като след сауна. Седя, нищо не правя и се потя
Тялото доста дълго време след това изхвърля излишни кръв и вода, които е трупало, особено и ако се кърми.
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
07.09.2013 г.
«
Отговор #522 -:
септември 05, 2014, 13:15:12 »
За шишетата и бибите- аз съм за НУК точно заради формата им, по-близка до естествената, за разлика от останалите..Стаси, този комплект, който си харесала, искам да ти кажа, че ще ти излезне по-евтино отделно да си ги вземеш нещата
Аз точно едно шише 150 мл. и едно 300 мл. съм взела на НУК - по 10, 11 лв. някъде, залъгалката ти е 5-6 и дрънкалката към 7-8..Общо към 35 лв., а твоя комплект е 45 лв.
Гери и Веси - НУК имат различни размери дупки - всички шишета продават с размер М, но продават отделно накрайник-биба с размер S, който е много много по-малък - аз си взех, той е най-тесният, за вода, чай и кърма. В сравнение с М е наполовина, може затова да са ви се сторили големи дупките.
Магито, да те попитам за Диаспорала - колко време го пи, в какви количества, на сашета ли, и повлия ли на раждането? Аз от 13 седмица пих Магнерот, но ми се оказа слаб, заради което новата АГ ми смени препарата с Диаспорал и го пия от седмица някъде. В началото при смяната имах 1-2 дена контракции, но после спряха, сигурно от смяната това. Чудя се докога ще го пия - АГ каза по 2 на ден докато ми спрат крампите, после профилактично по 1 на ден, ама до кога ли..
Активен
devisil
Професор
«
Отговор #523 -:
септември 05, 2014, 13:21:36 »
Adi4ko, и моят Магнезий е Диаспорал, саше. Това е най-чистата форма на магнезия, която можеш да приемаш. Аз го пия всеки ден х1 от 7-ми мес., но четох, че от магнезий може да се преноси, та ги питах и момичетата тук. Следващата седмица като ида на ЖК ще разбера трябва ли да се спира или не, и ако да -кога. Профилактично си мисля, че може до края да се пие х1 на ден, както аз го пия, но ще видя какво ще ми кажат следващата седмица.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #524 -:
септември 05, 2014, 13:30:44 »
Ади, незнам ти къде си ги намерила тия шишета за по 10 лева, но навсякъде където гледах шишета на НУК от стъкло говорим за 15 лева голямото и 14 лева малкото (което е 29 лева само шишетата). Сега обаче като гледам в този комплект са явно пластмасови шишета, защото вместимостта на пластмасовите е точно 150 и 300 мл, а на стъклените е 120 и 240 мл. Ами явно ще взимам поотделно нещата, пък и все още се колебая наистина за тия шишета какво да правя.
Аз съм на Магнерот 3x1 и засега не чувствам контракции, само крампи в краката имам на 2-3 седмици веднъж.
Активен
Страници:
1
...
33
34
[
35
]
36
37
...