Сватбата как точно протича всичко -3-та част

<< < (35/38) > >>

Miss:
Always_and_forever моя график е много близак с твоя . Само не знам как си се справила с времето за фотосесия . Нашия фотограф ми каза хубаво е час и половина , аз отпуснах два :)
Трябва ДС пускам поканите да се печатат и много се чудя кога да пиша ресторанта и въобще да изтегля ли всичко напред , с оглед гостите те да седнат по навреме .  :girl_impossible:
13.30 младоженец
13.45-14.20 кумове
14.30-15.30 булка
16.00 ритуална зала
17.00 църква
19.30 ресторант
Града е Велико Търново , ресторант в с. Арбанаси

Pronovias_SP:
miss, кога ще е ти е фотосесията? Нашата сватба беше също в Арбанаси и отделихме доста време за снимки, защото искахме да имаме снимки със всеки един гост и да се снимаме на някои знакови места във Велико Търново.

Miss:
Pronovias аз от други постове съм запомнила , че вие сте били в Рачев , или бъркам ?
Значи църквата предполагам ще свърши 17.30 , и до 19 мисля да е фотосесията , 19.00-19.30 фотосесия с гостите по зелените площи в комплекса , 19.30 или най-късно 20 ( се надявам ) започване . Иска ми се 19 ч да влезем в ресторант и се чудя дали да изтегля часовете с 1 час????
Вие колко време имахте за фото?

Pronovias_SP:
Miss, нашата сватба беше миналото лято, началото на юли, в Рачев. Погледни няколко поста по-назад и ще видиш как точно протече нашия сватбен ден. Ние нямахме църковен брак и сватбената фотосесия беше изнесена преди гражданския ритуал. Като цяло започнахме доста рано със снимките още към 10 часа, когато дойдоха фризьорката и гримьорката, после продължихме със заснемането на детайли като подготовка на булката, подготовка на младоженеца, имахме и фотосесия в градината на Рачев само с родителите и с кумовете и после заминахме за снимки в Търново, мисля, че само за снимките в Търново бяхме отделили поне около 2.30 и 3 часа, защото имахме много локации, самите снимки с гостите бяха към 17.30 по време на коктейла в градината, а вечерята започна към 19.45. Моят съвет е просто да си изготвиш примерен график на това, което искаш да се заснеме и да го обсъдиш с фотографа ти, но от опит казвам, че е хубаво да си отделиш достатъчно време за снимки, защото после на тяхна база ще пресъздаваш прекрасния ден отново и отново. Не забравяте и да помислете, ако сесията ще е след гражданския ритуал, за това какво ще правят самите гости през това време, защото прекаленото чакане отегчава.

always_and_forever:
Мис, зависи как си организирате времето. Ако искате да се снимате на различни места, което изисква придвижване, то е ясно, че за един час няма да успеете. Нашите снимки бяха само на едно място (като това ни беше сватбената фотосесия, а не снимки с гостите). Снимки с тях имахме след църквата. Може би, ако бяхме предвидили още половин час щеше да е по-добре, но пак казвам има много фактори, които влияят. Хубаво планирайте всичко, защото е важно да се знае къде и какво ще се случва в дадения час. Така и вие ще сте по-спокойни. Повече от два часа фотосесия според мен е излишно. Нашата сватба беше средата на юли, беше много топло и толкова дълго време не знам как би се отразило.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница