Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 05:51:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна 17-та част
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна 17-та част (Прочетена 156919 пъти)
dorito
Регистриран
Re:Сватба във Варна 17-та част
«
Отговор #15 -:
май 11, 2014, 08:46:51 »
хахх
радвам се ,че няма да съм сама
ммм да , май май ще е онлайн
Активен
arnavonit
Ентусиаст
Публикации: 112
«
Отговор #16 -:
май 11, 2014, 22:07:53 »
Цоп и аз тук. Малко ме е срам, че за втори път подхващаме подготовка за сватба, а за не знам кой път казваме на близките, че ще се женим, но този път решихме да сбъднем плановете си. И двамата с мъжа ми искаме бюджетна сватба. Аз дори не искам рокля- ако вляза в балната ще се оженя с нея. Ние сме сгодени от 3-4години, живеем си заедно, имаме си детенце, но винаги имахме по-важни разходи от сватбата, а и двамата искаме да сме официално семейство.
Та днес гледахме календара и си харесахме дата 15.08.14., но не държим изрично на нея-важното е да не е прес уикенда. Искаме само да разпишем с нан;близкитд, а купона да е на другия ден. За сега сме 70човека
Активен
arnavonit
Ентусиаст
Публикации: 112
«
Отговор #17 -:
май 15, 2014, 20:57:17 »
Ами аз да се похваля- имаме ресторант. Много съм щастлива, защото това е мястото, което откакто го видях преди няколко години реших, че е просто идеално за нашата сватба- хотел Вентура. Хубавото е, че с половинката ми се допълваме и до сега не сме имали разногласия- мислим в една посока и харесваме еднакви неща.
Иначе датата се поизмести от първоначално харесаната, но пък и ние нямаме някакви претенции, така че и Септември ни устройва.
Фотограф имаме, остана само Водещ/Диджей, рокля, покани и халки. За рокля смъ си харесала няколко семпли, но стилни модела, така че ако не харесам готова ще ми я ушият- питах шивачка, казва, че ще се справи без проблем.
Харесва ми предложението на ресторанта за пакетна цена, която е с 30% по-висока от началния ми бюджет, но пък включва неща, за които отдлено като давам пари пак толкова ще ми излезе, а ще си спестя времето за главоблъскане.
Активен
Mimka87
Любопитен
Публикации: 32
«
Отговор #18 -:
май 16, 2014, 15:58:14 »
Здравейте момичета!
Моля Ви, дайте предложения за добър маникюр/педикюр във Варна. За фризьор за булченски прически също... засега съм харесала работата на Кина Кудева, но не знам цените. Колко излиза пробна и в деня на сватбата. Може на лични :)Не съм от Варна и ще съм ви благодарна да помогнете със съвети. Благодаря!
«
Последна редакция: май 16, 2014, 16:00:24 от Mimka87
»
Активен
slynchogled
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #19 -:
май 19, 2014, 09:06:07 »
Хайде пак да се включа
вече си имаме и точен час за църквата и започваме изработката на поканите.
Най - после ще можем да каним официално. Нямам търпение да започнем да ги раздаваме. Иначе, покрай нас пълна лудница и всеки си мисли, че е покрай сватбата, а ние успоредно се хванахме и с ремонт и на работа лудница, а после върви обяснявай, че не си нервна булка.........
Активен
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
«
Отговор #20 -:
май 20, 2014, 15:03:44 »
slynchogled, здравей!
Много булки споделят подобни неща, но на самия ден (той е вашият и само вашият ден) забравете тези неща, а мислете само за вас двамата, за вашата любов и бъдещето си семейство, с вашите деца.
Твоят мъж, ако ти обещае светло минало, ти ще си най-щастливата булка!
Весел празник на всички варненски булки!
за вниманието!
Активен
Daissy
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #21 -:
май 21, 2014, 08:07:31 »
Здравейте,
Доживях и аз трепетите около планирането на сватбата danceg
И ето че започвам да се сблъсквам с първите трудности - мястото на самата сватба.
Да започна от там,че живеем в София, бъдещия младоженец е от Сливен, аз от Добрич.. гостите ни ще бъдат от всички краища на България, но тъй като имам възрастни роднини от Добрич, решихме да направим сватбата на място в радиус от 100-150 км от Добрич/Варна.
Представяме си сватбата в хотел с хубава градина, изнесен ритуал в градината, вечеря под шатри или навеси и накрая нощувка на всички гости в хотела.
Но предпочитаме да не е хотел във Варна (или на морето), а някак по-планинска гледка ни се иска, зеленина, т.е. нещо по във вътрешността на страната.
И да не забравя около 60-70 човека се очаква да съберем.
Ще бъда изключително благодарна, ако някой има предложение за подходящ хотел/ комплекс или къщи за случая. give_rose
Активен
slynchogled
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #22 -:
май 21, 2014, 08:33:56 »
Daisy, първо - успех с планирането и само положителни емоции. Веднага мога да ти предложа нашето местенце - Кольовите извори. Погледни го в google, по това, което чета, мисля, че ще ви допадне. Освен ако не си търсите нещо по - изискано де, защото това е по - скоро в битов стил. Но пък е затънтено, в гора, покрай река, има хотелска част и за мен е просто прелестно. Успех още веднъж, ще очакваме да се похвалиш като намерите своето място.
Активен
Daissy
Новак
«
Отговор #23 -:
май 21, 2014, 10:36:22 »
Много благодаря, сека ще го чекна в гугъл, не бях попадала на него до сега
Активен
Anuk
Сватбар
«
Отговор #24 -:
май 21, 2014, 11:53:36 »
Здравей Daissy
и аз като теб съм Д обричка булка с мъж ит Сливен
Аз бих препоръчала местата около Балчик - Лайт хаус, Блек си рама не е планинско, но е много красиво с гледка към море и много зеленина. Из форума чета за Барите също, че е предпочитано място за сватба навън. За по - планинско не се сещам, но тъй като и нашите гости ще идват от всички краища на Б-я и света съм насреща ако имаш нужда от помощ
)
Активен
Daissy
Новак
«
Отговор #25 -:
май 21, 2014, 13:01:10 »
Цитат на: Anuk в май 21, 2014, 11:53:36
Здравей Daissy
и аз като теб съм Д обричка булка с мъж ит Сливен
Аз бих препоръчала местата около Балчик - Лайт хаус, Блек си рама не е планинско, но е много красиво с гледка към море и много зеленина. Из форума чета за Барите също, че е предпочитано място за сватба навън. За по - планинско не се сещам, но тъй като и нашите гости ще идват от всички краища на Б-я и света съм насреща ако имаш нужда от помощ
)
Хей супер! А вашата сватба къде ще е,кога?
Активен
bride_varna
Сватбар
Публикации: 256
«
Отговор #26 -:
май 21, 2014, 13:17:00 »
Момичета,аз още се чудя за пустия ДЖ...кой да избера
пфф
Активен
Anuk
Сватбар
«
Отговор #27 -:
май 21, 2014, 13:32:26 »
Ние сме на 6 септември, ще имаме ритуал хем на зелено, хем с гледка към морето обаче не успях да навия М. За сватба На открито
за това сме ресторант, а не навън.
Успех в търсещи на локацията, колко време имаш за подготовка
Активен
Daissy
Новак
«
Отговор #28 -:
май 23, 2014, 11:32:36 »
Цитат на: slynchogled в май 21, 2014, 08:33:56
Daisy, първо - успех с планирането и само положителни емоции. Веднага мога да ти предложа нашето местенце - Кольовите извори. Погледни го в google, по това, което чета, мисля, че ще ви допадне. Освен ако не си търсите нещо по - изискано де, защото това е по - скоро в битов стил. Но пък е затънтено, в гора, покрай река, има хотелска част и за мен е просто прелестно. Успех още веднъж, ще очакваме да се похвалиш като намерите своето място.
Прегледах го, хубаво е мястото, но няма има място за нощуване за всички гости и ми отпада като вариант.
Почвам да мисля, че във Варна няма много гористи места, все пак си е на морето. И си се примирих, че може и море да има
Започнах да разглеждам хотелите, попаднах на Азалия в Константин и Елена. Това, което видях в сайта им ми допада, но не мога да намеря други мнения. Някой има ли впечатления от сватби там?
Активен
KrassyAndreev
Сватбар
«
Отговор #29 -:
май 23, 2014, 12:59:33 »
Мога само да вметна няколко приземяващи слова за Вашият сватбен ден
От всички "екстри", които търсите в ресторанта, изберете най-важната.
А тя е опита, който имат - кухня, управител, обслужване, обстановка. Това е най-важното...
То ще направи вечерта безпроблемна и много грозни неща, които често се случват на много места... няма да ви се случат. Няма да забелязвате как сервитьорите се моткат, как някой персонал ви пита какво да прави, кога да изнася това или онова, къде да остави остатъка от напитки или торти, да ви дърпат за щяло и нещало, особено за възникнали проблеми.
А ястията да са вкусни, топли и поднесени когато и както трябва... това са все детайли, незабележими, които като цяло изглаждат празненството
Гледки, градини, морски пейзажи, голф игрища... обаче никой не е така обигран в "сватбарството" като Бриз 2 например... или Романс-а, или Елена... както и още няколко така известни сватбени ресторанта...
Малко по-конкретно по въпроса ти, не знам дали споменаха Вила Марциана
Успех!
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
25