Всичко за кумовете 8-ма част

<< < (12/84) > >>

Vikito_19:
И нашите кумове не са двойка или семейство. Просто така се получи.
Винаги сме знаели кой ще ни бъде кум ако решим да се оженим, за кума избрахме моята най-добра, с която сме израснали заедно. На масата при нас смятаме да вземем и мъжът й, за да не са разделени.
И така :girl_wink:

blackisback:
Според мен това да не ви кумуват някои от четирите двойки си има предимство. Ако се познават и помежду си тези четири двойки и, ако и те ви имат за близки, ще стане кофти, ако изберете една от четирите. Много ми стана криво, когато една приятелка не ме покани за кума, но после си дадох сметка, че сме три най-близки приятелки нейни и ще е криво, ако е някоя от трите. Тя просто избра четвърта.

Svetla_24:
Да, трите двойки се познават и се събираме заедно често :)
Една пък моя колежка каза, че сме като в турски сериал с избора на кумовете :D  Но както съдбата ги подрежда нещата не можем да поканим никоя от тези двойки, така че може и по-добре да е така.

Feli:
Да споделя радостта си... Нашите кумове вече са официално поканени! Официално получихме и тяхната подкрепа и "Да"  *YAHOO*
Връчихме им и поканата, която самичка направих и те не повярваха, че съм я правила аз  =] Много им хареса и съм супер щастлива!!!
Пожелавам на всичи ви успех с кумовете  :)

milenkata:
Хайде и аз да се похваля - и ние официално си поканихме кумовете!

Те отдавна си знаеха де, но ние държахме да спазим традицията и да ги поканим с дарове, да ни откажат 3 пъти и така...
Отидохме на гости у кума (както писах те вече с кумата са двойка), седнахме четиримата на масата , уж привидно само да пиййнем по едно  за края на седмицата (това се случва в петък). Ние с милото бяхме купили едни сладки , които знаем че кумата обича и една бутилка узо (защото кума не пие много много уиски).
Седнахме ние по двойки едни срещу други, приказваме си за нещата от живота, пийваме си - ние с милото нищо не казваме за канене. Траем си :D ииии след 5 6 чаши узо и 3 4 изядени сладки , мечи казва на кума - Абе тва узо дето го пиеме с тебе, ама я ми кажи хубаво ли е?
Кума се усети и вика : Дай да пием по още 2 3 , пък тогава ще ти кажа. -  И се хили подмолно
Мина още час и малко, вече става 2 сутринта ние си пием и си приказваме,кумата си изяде сладките, мъжете изпиха узото - и ще отварят още една бутилка.
Мечи пак - абе Милене (кума ми е адаш), хубаво ли беше узото или не беше? И го гледа изпитателноКума вика : Ако ще питаш нещо питай :D
И ние започнахме - една дъъълга история, затова защо тях избираме, как те двамата са най-близките ни приятели, как наистина много държим на тях...
Кумата се разрева, кума за малко и той и накрая питаме ние "Ще ни станете ли кумове"
И двамата през сълзи се смеят и викат "ааа не сме сигурни", питахме пак, те пак не са сигурни...

Накрая ние пак дръпнахме една тирада която отнесе много алкохол и рев (и четиримата ревем :'( :[) и дойде кулминацията :
забележете подхода:
Обръщам се към кумата аз и започвам "Мило, аз много те обичам, ти си ми единствената жена приятелка толкова много си направила за мен, моля те станете ни кумове"
Тя ми отговаря по същия начин"И аз мило те обичам, ще ви станем кумове"и ревнахме и двете и се гушнахме... много беше емоционално, НО... това което ни разсмя всички беше следната картинка:
(Малко лирическо отклонение кума ни е рус, със сини очи и много бяла кожа, непрекъснато се изчервява розовее и тн, а мойто мечи е малко по мургав, и е с тъмна коса)

Мечи казва на кума: "Слушай ме грозна розова катерицо такава, за последен път те питам - ще ни станеш ли кум?"
А кума му отговаря "Да бе , моя черна перло, ще ти стана, какво да те правя" :funny: :funny: :funny:
И както с кумата бяхме ревнали, избухнахме в див смях, прегърнахме се четиримата, поревахме още малко и после всички по леглата (беше вече към 5 сутринта.)

Извинявайте за дългия пост, ама много емоционална вечер беше и наистина всички бяхме много щастливи, и просто исках да споделя емоцията и радостта си *YAHOO*

Пожелавам успех на всички , които тепърва ще канят кумове - много е хубаво чувството *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница