Всичко за кумовете 8-ма част
milenkata:
Ако комбинираш бутилката хубаво вино с комплект чаши за вино (вече има навсякъде хубави и стилни за не много пари) според мен ще стане чудесно *THUMBS*
kali87:
Цитат на: milenkata в април 23, 2014, 09:32:56
Ако комбинираш бутилката хубаво вино с комплект чаши за вино (вече има навсякъде хубави и стилни за не много пари) според мен ще стане чудесно *THUMBS*
Да! Това е една добра идея, една много добра идея...
Vivi20:
Защо не ги подпиташ от какво имат нужда някой ден и не им вземеш нещо полезно? Вино винаги можете да се почерпите, а чаши за вино - ако им подариш 2 чаши не знам за какво ще ги ползват, а и ако искаш нещо около 100 лева това ми се струва малко скромно.
milenkata:
Виви аз имах предвид комплект от 6 чаши... :) някои хубави от хубаво стъкло, джиджани :) ако се сещаш какво имам предвид... Тези готините Дълбоки за червено вино, или много високи за бяло вино @}->--
И да ти кажа 100 лв не знам дали ще стигнат.
Онзи ден гледах чаши в един магазин за стъкло, за червено вино, дълбоки - бяха по 32 лв едната O_O, имаше и от по 50 и по 100 (кристалните)
Така че 6 чаши за вино, хубави, от качествено стъкло за не по-малко от 10 - 15 лв бройката - мисля че изпълват стоте лева.
Или естествено ако Кали иска да са само 2 - ако са по-скъпи си струват...
desi4ka_:
След дълги рaзговори и рaзмисли, решихме, че ще им подaрим фоторaмкa с подбрaни снимки от нaшето познaнство. Мислехме зa кaртинa, но не бяхме сигурни, че ще е по вкусa им. A тaкa след време могaт дa си гледaт и свои снимки.
Навигация
[0] Списък на темите