Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 21:16:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Всичко за кумовете 8-ма част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Всичко за кумовете 8-ма част (Прочетена 186353 пъти)
Miss
Ентусиаст
Re:Всичко за кумовете 8-ма част
«
Отговор #255 -:
септември 23, 2015, 00:10:32 »
Здравейте момичета
Аз съм нова тук. Решихме с ММ да си направим сватба август 2016 г. Но ние не живеем в България , та от там идва чуденкАта ми. Избрали сме за кумове близки приятели в България, и понеже тъкмо се върнахме от нашата отпуска там и няма скоро да си ходим се чудя кАк да ги поканим. Ако някой има идеи може да сподели?
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #256 -:
септември 23, 2015, 07:59:36 »
Ние с нашите кумове живеем в България, но в двата противоположни края.. Първото предложение го направихме на импровизирана вечеря по скайп.. Ние тук, те там.. Беше много забавно и мило.. Повече от 4 часа си говорихме
2-3 месеца по-късно се видяхме отново във Велико Търново на мини екскурзийка и тогава ги поканихме с вино, ракия, торта и тн
Активен
Miss
Ентусиаст
«
Отговор #257 -:
септември 23, 2015, 19:27:21 »
Alexandrova_90 ,
Ами и на мен ми хрумна тази идея за скайп, ние така или иначе се чуваме с тях всяка седмица. Знам че е рано, но просто искам кумата( бъдещата
) да ми помага от бг. Даже си мислих да намеря някой да им достави специална торта и примерно ракия докато си говорим
?? Или някаква идея?
Активен
Gehenna
Сватбар
«
Отговор #258 -:
септември 23, 2015, 20:20:48 »
Цитат на: Miss в септември 23, 2015, 19:27:21
Alexandrova_90 ,
Ами и на мен ми хрумна тази идея за скайп, ние така или иначе се чуваме с тях всяка седмица. Знам че е рано, но просто искам кумата( бъдещата
) да ми помага от бг. Даже си мислих да намеря някой да им достави специална торта и примерно ракия докато си говорим
?? Или някаква идея?
Мис, една тортичка с покана ще бъде много хубава изненада
дори и да не говорите по телефона по същото време, сигурна съм веднага ще получите обаждане
Винаги може една "кошничка с цветя" да им бъде доставена или да направи някой твой близък в България "кумски пакет", който да им бъде доставен. Вътре можете да сложите покана за тях, една бутилка шампанско, кърпички за сълзите, можете да направите един диск с видео уроци за хора и едно голямо шоколадово сърце
Активен
Miss
Ентусиаст
«
Отговор #259 -:
септември 24, 2015, 17:24:39 »
Особено диска с уроците ми се струва изключително оригинално
) пък така ще знаят да се стягат в кръста
Активен
Pronovias_SP
Любопитен
One love, one dream:)
«
Отговор #260 -:
октомври 22, 2015, 12:25:08 »
Мiss
, ние също не живеем в България, а в Германия, а кумовете ни живеят в Англия, така че просто им се обадихме една прекрасна събота по телефона и ги попитахме дали биха ни кумували, тъй като беше трудно да си напаснем графиците, за да сме по едно и също време в БГ.
Иначе идеята за скайп също е готина
Активен
always_and_forever
«
Отговор #261 -:
октомври 22, 2015, 12:47:20 »
Miss, нашите кумове живеят в друг град. Прибират се през 2-3 седмици. Колкото и тъпо да звучи се наложи да ги поканим по телефона, защото имахме малко драми с църквата. Те не се кръстени, ние много държахме на църковния брак и притиснати от времето, трябваше да ги питаме възможно най-скоро, за да си правим сметката. Е, дорбре, че се съгласиха да се кръстят и решихме тоя въпрос.
След като си дойдоха ги поканихме на ресторант и така отпразнувахме. Дадохме им поканата, те много се развълнуваха. Попитахме ги вече официално. По принцип традицията е да се ходи в тях с питка, вино и т.н, но и тази традиция не спазихме.
Активен
Miss
Ентусиаст
«
Отговор #262 -:
октомври 22, 2015, 12:50:26 »
Ние вече ги поканихме по скайп, и те приеха
) като им направихме няколко снимки на реакцията
Все още не съм организирала изненадата за която мислех с торта и др неща , но и това ще направя
Активен
always_and_forever
«
Отговор #263 -:
октомври 22, 2015, 13:18:20 »
Чудесно! Сигурна съм, че много са се зарадвали. Когато се видите ще го отпразнувате подабаващо.
Активен
bibio
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #264 -:
октомври 22, 2015, 13:51:10 »
Момичета ние поканихме нашите кумове както по традиция. На вечеря като носихме пиле(украсено от мен), погача с надпис "Честито кумство" направена по поръчка, вино, торта във формата да сърце (за да е темтично всичко) и букет за кумата. Те много се изненадаха и останаха очаровани. Цяла вечер ги канихме , те се дърпаха както по традиция и това беше много забавно. Накрая приеха и вече малко по малко ни помагат в организацията
Активен
always_and_forever
«
Отговор #265 -:
октомври 22, 2015, 14:04:23 »
bibio, браво на вас. Вие изцяло сте си спазили традицията за покана.
Дано да нямате проблеми с кумовете по време на организацията, защото какво ли не се случва. Стига да имат желание ще ви помагат.
Активен
Miss
Ентусиаст
«
Отговор #266 -:
октомври 22, 2015, 15:21:17 »
Ами следващото ми пребиране в България ще е май месец
а на младоженеца малко преди сватбата . Затова някой ще им достави изброените неща
( малко се повтарям
)
Браво ! При вас се е получило супер!
Always and forever
права си ! Дано никой няма проблеми с кумовете
аз за сега не мога да се оплача! Не искам Да казвам голяма дума, защото после ще подсмърчам сигурно
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #267 -:
октомври 23, 2015, 15:43:22 »
Ние нашите кумове ги поканихме миналата седмица, но то беше само питането и отговора. Аз искам да си ги поканим по традиция след като е готова поканата. Кумът е най-близкият приятел на ММ, заедно са от 1 клас и са много сладки с тяхното приятелство. Това бяха първите хора, с които се запознах, от приятелите му и се харесахме веднага. Винаги сме си казвали,че просто това са хората-той е точно тип, който ще се погрижи за гостите,ще се раздаде на сватбата, а с кумата сме си приятелки не по задължение .Бяхме малко притеснени,че може да ни откажат, защото лятото им се роди второ детенце и да се плашат да се ангажират, но НЕЕЕ. Много се зарадваха и веднага приеха. Кумът попита "Вие какво си представяте като кумство,какво очаквате от мен?" и двамата бяхме категорични,че искаме да сме в такива отношения , както сме сега,че и по-близки и че сватбата е само един ден, а ние искаме да сме си приятели до живот и те да ни напътстват в брачния живот, тъй като имат 5 год опит.Сега ще им мислим някоя изненада за официалната покана.
Активен
nejla
Любопитен
Публикации: 43
«
Отговор #268 -:
октомври 23, 2015, 17:47:12 »
Здравейте , мацки ! Ние поканихме нашите кумуве по шаблон , но те ни отказаха , че били млади... затова избрахме други наши приятели. Мен ме разочарова , че ни отказаха . Младо семейство били, нямали деца , а традицията повелявала да са улегнало семейство с наследници ...дрън ..дрън
Активен
Miss
Ентусиаст
«
Отговор #269 -:
октомври 24, 2015, 00:57:00 »
Радвам се , че сте намерили точните хора за Вас
addicted to you
Nejla много кофти се е получило , но всяко зло За добро. И на мен ми мина през акъла ако направя изненада и ми откажат.
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...