Всичко за кумовете 8-ма част
Vikito_19:
kali87, от тава което пишеш става ясно, че кумовете ти разбират и могат да оценят хубавото вино.
Затова идеята с чашите е супер, но може да им вземете не толкова декоративни, а качествени - специално направени, така че да се усетят възможно най-добре всички вкусове и аромати на виното.
Това е моето мнение, аз обичам да пия вино във чаша, която ми позвлява да му се насладя изцяло.
http://gourmethouse.bg/catalog/shop/glasses/riedel
Нашите кумове не са семейство - негов приятел, моя приятелка ...
Разбрахме се да не си правим подаръци, но ние решихме да говорим с фотографа и да им направим по една фото книга със снимки от сватбата, но с тях в главните роли - както казваш за спомен от кумството. *THUMBS*
bubito:
според мен е добре да се говори с кумовете и да си кажат какво биха харесали или ще им помага в домакинството за да не се пръскат пари за излишни неща.Ние така се разбрахме с нашите. И да ви кажа много от моите предварителни идеи те ги отхвърлиха. Колкото до снимките мисля, че е добре да се принтират известно количество снимки за кумовете . Аз така направих. Понеже ще трябва и за по възрастните роднини също . Пак и на приятелите по някоя друга снимка е готино да подарите :)
kali87:
Цитат на: Vikito_19 в април 23, 2014, 23:15:40
kali87, от тава което пишеш става ясно, че кумовете ти разбират и могат да оценят хубавото вино.
Затова идеята с чашите е супер, но може да им вземете не толкова декоративни, а качествени - специално направени, така че да се усетят възможно най-добре всички вкусове и аромати на виното.
Това е моето мнение, аз обичам да пия вино във чаша, която ми позвлява да му се насладя изцяло.
http://gourmethouse.bg/catalog/shop/glasses/riedel
*THUMBS*
Благодаря, Вики! Да...хубаво вино се пие в хубави чаши.
госпожица:
И аз много харесвам идеята за виното и чашите. Ако имаш време може и да ги занесеш да им ги гравират с надписи Кум и Кума :)
zai4e_kate:
може да има някъде отделна тема ама не намерих за това пиша тук. :girlhide:
Може ли някой да ми каже някой танцов ансамбъл не много скъпичък за такнцуването пред кумовете с пилето и питката ?
Навигация
[0] Списък на темите