Как си избрахте подходяща дата за сватбата
Vanilly:
Здравейте и от мен! Ние се съобразихме с това, че аз се дипломирам през Март, а милото през Юни, искам да е топло и решихме да е края на Август или началото на Септрември. 23.08.08,31.08.08 или 6.09.08, но като видях какъв студ е на 06.09 миналата година и реших да е на 23.08.08, а и сме заедно от 22.03.06, така че 22 и 23 ще са си нашите дни...ако 22.08 беше събота щях тогава да избера!
Pisetata:
Малее,момичета,вие ме шашнахте с тези луни... ohmy Даже малко се поизплаших.Звучи ми и интересно,така че ще хвърля един поглед в сайтовете,които harmonia е предоставила.Дано не открия гадни неща.Но все пак да не забравяме,че човек вярва,в това в което иска да вярва-нали така? ;)
atlian:
Нашата сватба ще на 9 май:9 ,защото с милото стнахме гаджета на 9 януари 2003г,а май ,защото от малка винаги съм си мечтала един ден сватбата ми е да май месец :)
Дидето:
нашата сватба ще е на 03.05 между другото аз исках да е на велик ден но разбрах че църквата не разрешавала сватби по време на пости и затова първата събота след велик ден сметнах за идеална и така
roumyana:
Ами да ви кажа някак си нямахме много избор. Знаех че искам вечрена свтаба и следователно събота беше единствената възможност за истински хубава вечерна сватба, хората ще са отпочинали и няма да се притесняват за другия ден. Исках да е края на Август или началото на септември. Още края на януари почнах да търся ресторант,който отговаря на критерииите ми за изискана сватба и ооооо ужас, вече нямаше свободни съботи за ресторантите , които исках. Накрая избрахме ресторант и се ч1удехме между 6 септември и 23 Август и така се спряхме на 23 .08.08, а това е и рождения ден на майка ми. Малко се притеснявам, че ще е топло, ама...
Навигация
[0] Списък на темите