СВАТБА В ПЛОВДИВ - 17-та част

<< < (137/139) > >>

Nijolovateddy:
Мони_К,

Поздравления!  :bravo: За ресторант Кадифе не само че не съм чувала но и незнам къде е дам някакъв отзив. Много е важно според мен на вас да ви хареса, да побира гостите ви и екипа на ресторанта да ви допада. Късмет! @}->--

Alichka:
Кадифе се държи от приятел на наш приятел. За първи път бяхме там с мъжа ми на голям рожден ден по време на баловете. Бяхме 4-5 големи компании, имаше ДЖ, бяхме с предварително подбрано меню, т.е. баш като на сватба, но без младоженци. ;)
Мога да кажа много добри неща *THUMBS* Помня, че имаше пилешка пържола и понеже мъжът ми е супер предубеден към пилешкото, приятно се изненадахме. Знам, че разрешаваха да се вкарват много неща. В заведението не се пушеше *THUMBS* Имаше много място за хорА, танци. Градината е малка, но непосредствено до ресторанта и дори и да си вън, не изпускаш какво става вътре. Знам, че предлагат и украса.
Кофти е, че таванът е доста нисък и някак стои по-затворено.
Въобще като за бюджетен ресторант за голяма сватба мисля, че е много добър избор. В сравнение с Фемили, който пак го рекламират като бюджетен ресторант, Кадифе е класи нагоре. Във Фемили сме били точно на сватба и имаше някои дразнещи неща като работещ през цялото време телевизор, липса на лампи в тоалетните и се виеха един опашки като екскурзианти на бензиностанция. =]

florence:
Здравейте, някой бил ли е на сватба в Малката Марица? Наши приятели са се насочили натам, понеже им похвалили кухнята, но вътре ми изглежда малко и се притеснявам да не е тясно. Отделно от това се пуши и те твърдят, че аспирацията им е най-силната в града и няма да се усети, но дали е така при пълен ресторант..

Всяко мнение ще е от полза, благодаря :)

TanyaIv:
Здравейте, едни приятели мислеха да правят сватбата си в Кадифе и си направих труда да проверя за отзиви и ревюта на клиенти. Като цяло всички са доволни от обстановка, обслужване и храна, което мисля са най-важните елементи. Основните плаквания засягат най-вече музикалното оформление и факта, че музиката е доста силна. Това, обаче, може да си го контролирате вие на самото сватбено тържество, защото вие си избирате музиката, която да звучи и съответно чрез DJ-я си регулирате и нивото на шума. Мисля, че е доста добро място за провеждане на сватбено тържество като цяло. Успешна подготовка!  *THUMBS*

Nina Style:
Да ме извиняват много хора, но такова хвалене на квартално ресторантче като Кадифе ми идва в повече. В Пловдив за сватба е ясно какво значи хубав ресторант. Те се броят на пръсти. Хотел Империал, Ленд Марк, Garden Weddings, Тримонциум, Гранд Хотел Пловдив, Пълдин и Санкт Петербург.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница