СВАТБА В ПЛОВДИВ - 17-та част
Nina Style:
Цитат на: madelyn в ноември 09, 2017, 23:28:35
Здравейте дами,
включвам се с планиране на сватба през Август, всичко ще се прави отдалечено евентуално ще се прибера в БГ през Април за рокля. В момента търся ресторант градина и хотел на едно, че ще имаме много пътуващи та съм се спряла на Екзотик и Сватбен дом дали имате впечатления на живо? Гледах и wedding gardens но ми се струва много изкуствено там ...
Ако, ще ангажирате ресторант април, когато се приберете, то със сигурност няма да намерите свободен. Екзотик вече се казва " Марково" и е обновен. За Garden Weddings за август няма нито една свободна дата. Колкото до това, че ще организирате нещата от далече не се тревожи, защото ако имате ресторант, видео, фото и дж значи всичко е ок :)
Dayanag:
Здравейте,
Планираме сватба през краят на август или началото на септември в Пловдив или околността. Не сме впечатлени от нито един от ресторантите в Пловдив и за това се започваме да клоним към градинска сватба. Интересувам се дали някой има информация за Bessa Valley винарна. Миналото лято бяхме на тур на винарната и видяхме, че се подготвя и сватба, но в интернет не можах да намеря никаква информация.
madelyn:
здравейте, искам да попитам по-запознатите, звънях в Сватбен Дом Водолей и ми казаха че за моята дата е свободна зала Приказка, която е на 3ти етаж, аз искам изнесена церемония
това означавали, че само церемониите ще са навън, а след това ще сме на горе, а не на двора?
Nina Style:
Цитат на: madelyn в декември 05, 2017, 00:31:09
здравейте, искам да попитам по-запознатите, звънях в Сватбен Дом Водолей и ми казаха че за моята дата е свободна зала Приказка, която е на 3ти етаж, аз искам изнесена церемония
това означавали, че само церемониите ще са навън, а след това ще сме на горе, а не на двора?
Там само церемонията е навън. Сватбите винаги са вътре. :)
madelyn:
ох, започвам да се отчайвам
предложете място с хотелска част а сватбата и ритуалите да са навън? :angry:
Навигация
[0] Списък на темите