СВАТБА В ПЛОВДИВ - 17-та част

<< < (3/139) > >>

Nina Style:
Цитат на: Fifi7 в януари 20, 2014, 16:49:57

Здравейте и от мен! След толкова четене реших и аз да се запиша. От няколко дни преглеждам форума и информацията, която събрах е доста противоречива.
Нашата сватба ще е в хотел Екзотик през август и се чудя няма ли някой, който да е бил скоро там на сватба и да сподели впечатленията си. Четох коментари, че храната им не струва, но те са от 2011 година...може пък нещата да са се променили от тогава. Еее...връщане назад няма така или иначе... :[
За фотото сме се спряли на Димитър Яков, а DJ ще е Алекси. Остава най-важното РОКЛЯТА...

Хотела отвори 2011 год. и докато се канализират нещата имаше малки сътресения. Но сега там се правят страшно много сватби и персонала си е на ниво. Всяко начало е трудно.  *THUMBS*

Sunshine87:
Имам си и фотограааааф вече. Списъка се позапълни най- накрая:
- ден
- час
- ресторант
- видео
- фото
- дж
 Остава да запазя и църквата и искааам почивка 3 месеца поне. Оператора и фотото за различни фирми, но се надявам да бъдат добър екип в големия ден .

neve:
а ние си имаме вече ресторант,днес се спряхме на Джия Бийч и я запазихме но променихме датата на 07.09.14:)

kaia:
Здравейте :) Нека и аз да се запиша за тази година най-накрая :P Нашата дата е 27.09.14 г.  *INLOVE*
Ние за сега сме запазили ресторанта, църквата, час за изнесения ритуал и фотограф. На видеото не държим особено и ще ни намерят някой, а избора на DJ е много труден...Ще ми се да не е някой с един и същ репертоар, а такъв, на когото на момента му идва какво да каже и да го каже на място. Ако някой знае такъв, да казва. :)
Замислила съм сама да си направя голяма част от нещата покани, бутониери, подаръците за гостите, късметите и ако има някой, който знае къде в Пловдив мога да си намеря материали за тази цел много ще съм благодарна, ако сподели. Става въпрос за картон А5 формат, креп хартия, пънчове, силиконов пистолет... такива разни неща. В интернет гледах много магазини, но би ми било по-добре да ида на място да си харесам нещата.

Nina Style:
kaia Ето от тук можеш да си вземеш всички материали- http://www.2elshi-shop.com/ Това са най-големите вносители за такива неща.  *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница