Видеооператори - част 2

<< < (13/32) > >>

Anne_Shirley:
Ние се решихме - Филмова къща Виктор Попов са нашите хора  *THUMBS* Много ни допаднаха, а аз съм фен на работата им поне от година и ги следя. Не предполагах, че ще наемем тях, защото не мислех, че можем да си го позволим. Но какво да се прави, веднъж се женим (надявам се  :girlhide:), ако сега не си угодим за такива неща, то кога  @}->-- И двамата сме артистични натури, държим на тези неща и мисля, че ще ни се получат добре нещата с тях.

melita:
 Здравейте , някой може ли да даде мнение за Краси Йовчев - Велико Търново ( Skvideo Studio)

agi_1979:
Здравейте, някой да е ползвал услугите (видео и фото) на 100 усмивки? Някакви впечатления? Предварително благодаря!

stoyanov:
Здравейте!
Просто с търсачките задавате имената, и ще ви излязат мненията, за който и да е оператор. Ако няма, това не означава, че ще е лош, или няма да се справи. Успех в търсенето на мнения!

Към някои от колегите: Вече е края на годината и се правят раносметки, да си кажа, крайно неприятно и недостойно е да се правят сравнения между различни оператори и фотографи, и да се пускат апели бъдещите младоженци (клиенти) да гледат цели сватби и кой каква техника имал. Щом има клиенти, които са доволни и искат например да ги снима еди кой си, нямате право да се намесвате. Аз също има какво да кажа, но нямам право да обсъждам даден колега, защото нито съм му ползвал услугите, нито имаме нещо общо. Като изтъкнеш недостатъците на другите, няма да "блеснеш"!!! Нека всеки си гледа в неговата паничка! Не желая коментари, защото не визирам никого конкретно.  Благодаря!

Нека Новата 2015-та ви донесе всичко това, за което сте мечтали! За много години!

Sisku:
Здравейте и от мен!
Ще се радвам, ако споделите мнения за видеооператори в гр. Стара Загора. :) Започнахме да търсим, но за сега не сме се спрели на никого.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница