Видеооператори - част 2
blackisback:
Ние ще сме без видео, но от форума знам, че Матушев е един от фаворитите.
milenkata:
В отговор на предходния ми пост.... Оказа се че от Виктор Попов нямат фотографи, а работят с няколко фирми... моля за извинение за неточната информация...
Иначе срещата мина сравнително добре, много ми харесват клиповете им, знам на какво са способни, но някак си не ги усетих моите хора.... знам ли.. има време
djdimi:
Цитат на: milenkata в януари 28, 2014, 09:54:09
... и все пак не е ли по - трудно за самите професионалисти да се координират ако не са работили заедно?
...
По-трудно е, разбира се, особено ако нямат достатъчно разбираем и ясен предварителен сценарий, може и да си пречат дори...понякога нарочно :) От друга страна, ако ги усещате като "вашите хора" , щом са професионалисти ще се справят. И в най-добре реализираната по високи технически и естетически стандарти видео и фото продукция винаги могат да се намерят кусури.
milenkata:
Принципно си прав... затова сега си отсеях няколко оператора и няколко фотографа...
Първо ще видя тези, които работят заедно, пък ако не успея да ги намеря в комбина ще се наложи да се разберат, дори никога да не са работили заедно... е да се надяваме че ще успея да намеря каквото търся без да се налага да рискувам толкова ... :)
Ще пиша като ми минат срещите с набелязаните хора и ще кажа какви са ми впечатленията :)
vileto_971:
Ние избрахме "100 усмивки" за наш видеооператор. Не сме се срещали все още. Намерих ги през интернет, понеже не сме в страната и ще имаме малко време за организация на място. Решихме да рискуваме с тях. Ако някои има впечатления ще се радвам да ги чуя...Не че ще изберем нещо друго, просто за да се настроя, какво да очаквам като продукция =]
Навигация
[0] Списък на темите