Видеооператори - част 2

<< < (4/32) > >>

Blomma:
За мен не е учудващо, ако някой път са отегчени, но ако са професионалисти не трябва да им личи.  :)
И въпреки това и на мен се иска да има настроение както в гостите, така и в наетите екипи, но да видим...  

futuremissis:
Здравейте, знам че не е точното място но темата за фотографи е заключена затова и пиша тук. Някой да сподели мнения за фотографа Симон Вартерян, и ако някой се е възползвал  от услугите му да ми каже мнение? :)

Shaiya:
Цитат на: futuremissis в март 07, 2014, 18:15:00

Здравейте, знам че не е точното място но темата за фотографи е заключена затова и пиша тук. Някой да сподели мнения за фотографа Симон Вартерян, и ако някой се е възползвал  от услугите му да ми каже мнение? :)

До колкото съм чувала, прави доста разчупени снимки, доста различни от другите фотографи. Иначе бил голям професионалист, стига да ти хареса стилът му.  :good_luck:

gerinceto_gm:
Здравейте, и от мен на всички прекрасни дами от този изключително полезен форум.

Следя от известно време всички дискусии, но едва днес реших и аз да се регистрирам.  :)
Да се похваля, нашата сватба ще е на 21 септември и още 10 дена след изненадващото предложение за брак, аз вече се бях спряла на видеоператор, а именно Илиян Матушев. Разгледах обстойно сайта му и реших - Той ще да е.

Писах му е-майл, за да съм сигурна, че е свободен и се уговорихме да се видим "на по кафе", за да се опознаем и да поговорим. Е, с ръка на сърцето мога да кажа, че съм очарована.
Пихме кафе тримата около 2 часа и той ни помогна много и в избора на ресторант, понеже все още не се бяхме спрели конкретно на някой, а бяхме извадили списък.

Извинявам се, ако поста ми стана прекалено дълъг, но просто исках да споделя с вас радостта си.

П.С. Дано да съм толкова очарована и от крайния резултат

Shaiya:
Добре дошла  :welcome-2: :welcome: И ние го гледахме, но ни се видя скъп, цените му варират от 850 лв. (съвсем семпъл пакет)  до 1950 лв. Не съм сигурна дали е чак толкова добър за тези цени... Но явно те е очаровал, може би си струва.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница