Видеооператори - част 2

<< < (3/32) > >>

stasynka:
Момичета, ние се доверихме на "ВидеоЗани" с оператор Димитър Зангаров и не съжаряваме дори за миг, страхотно видео направи, просто нямам думи.

Sunshine87:
Аз съм запазила Краси и Ники от Видеоклип, Пловдив ( дит)....след над 50 изгледани филми...

kareliaa:
Ние също избрахме филмова къща Виктор Попов, грабнаха ни на изложението и други изобщо не сме търсили. Надявам се не сме сгрешили в избора си.

Blomma:
Аз въобще не исках видео, но се влюбих в работата на Рefostudio. За съжаление, като всяко хубаво нещо са доста скъпи, а и заети на нашата дата. И сега търся варианти. Вече съм навита по някакъв начин за видео. Познавате ли студио от техния клас в София?

Другият ми вариант е за нещо по–обикновено на доста по–разумна цена. Някой ползвал ли е услугите на Тони Димитров от 100usmivki или Димитър Димитров studioedno? Горе долу харесвам видеата им и цените ми изглеждат ок.

Shaiya:
И ние мислихме за Тони Димитров от 100usmivki. Някой ползвал ли го е? Искаме човек който не просто да снима, а да преживее събитието с нас, да не му е безразлично и тъпо. (защото съм виждала и такива, все едно нямат търпение да свърши и да си ходят)  :no:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница