СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 4
Arc_en_ciel:
Благодаря Ви, t_o_n_i и nickybd. Вече съм малко по-спокойна, но до септември какви ли не тревоги ще ми минат през главата *crazy*. Надявам се да се получи добре, още повече имайки предвид, че имаме доста време за подготовка.
t_o_n_i, предложения и препоръки приемам всякакви :). Виждам, че вие сте си наели видео оператор от София, ние имахме срещи с пловдивски оператори, но за сега това което ни харесва е над психологическата ми граница за бюджет :girl_impossible:. Освен ресторанта имаме ангажиран фотограф и DJ. Нещата, които не сме уточнили и са на дневен ред са - торта, музиканти (за забиране на кумове и булка), иска ни се да си наемем някакъв танцов състав за около половин час, заря и други. Та ако се сещаш за нещо, ще се радвам да споделиш @}->--.
t_o_n_i:
Радваме се да помогнем :) Миналата година по същото време бяхме ангажирали главните неща за сватбата - ритуалната зала, църквата, фотограф, оператор и дж, ресторанта и съответно определихме пакета за украсата, от там нататък имахме страшно много време да донагласяме дребните нещица, да ги изпипаме и нагласим така, както на нас ни харесват и повярвай ми, повечето време е само в твой/ваш плюс и ще ви спести много време.
Следващият уикенд в Пловдив ще има сватбено изложение. Прилагам ти линк към събитието, ако имаш възможност, можеш да разгледаш на място било то за това, което още нямаш или просто за някакви идейки и вдъхновение *INLOVE*
https://trud.bg/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B8-%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80/
nickybd:
Да добавя и аз,че и при нас гостите първоначално бяха над 100,даже се бях притеснила,поръчвах още подаръци, по-голяма торта и накрая доста хора отпаднаха. Така че не се притеснявай за бройката, със сигурност ще има 5-10 човека,които ще отпаднат. При нас уж всички бяха сигурни и пак последната седмица имаше размествания.
В София имаше хубаво изложение също (ние спечелихме сватбената торта там :-) ), но за съжаление вече е минало. Аз все пак от там нищо не си харесах,цените бяха убийствени *crazy*
При мен подготовката започна около началото на март и пак се справихме,така че не се притеснявай. Питай каквото те интересува :-)
valentina_92:
Здравейте момичета моята сватба наближава и вече доста от нещата са готови, скоро ще ходя да търся рокля и обувки.
Сега започнах да търся гримьор за Пазарджик, но не знам към кого да се насоча, Вие къде бяхте имате ли някакви впечатления от някого?
Много държа на грима и искам да издържи през целия ден.
sourcherry:
Аз съм се насочила към студио "Backstage" или "Фльорца", но се колебая все още :)
Навигация
[0] Списък на темите