Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 01:26:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В РУСЕ - 5 та част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
43
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В РУСЕ - 5 та част (Прочетена 215542 пъти)
rujdie
Любопитен
Публикации: 44
Re:СВАТБА В РУСЕ - 5 та част
«
Отговор #135 -:
април 30, 2014, 20:13:26 »
Относно магазините за панделка има магазин в Блока на Борците на Центъра до Мястото. Друг такъв има на комплекс Евас и малко по надолу от Механа Странжата също има такъв магазин. Също може да намериш и в магазин Пчела на Чайка до магазина на Топмен. Но мисля, че на магазин Пчела и този до Странжата ще има повече избор. Дано съм ти била полезна.
Активен
Estell
Любопитен
Публикации: 34
«
Отговор #136 -:
април 30, 2014, 20:25:44 »
Много благодаря, rujdie! Сетих се за кой магазин казваш до Мястото, а в този Пчела не съм ходила, но ще отида да разгледам.
Активен
desi4ka_
Ентусиаст
Булка - тайфун
«
Отговор #137 -:
април 30, 2014, 20:38:00 »
Да се включа и аз. Такива панделки с различна дебелина и цветове намерих в магазина, който е в Евас. При това на много добра цена. Можеш да си закупиш определен метраж, а естествено можеш и цяла ролка (дори така май е по на сметка). Аз определено си взех повечко, че като гледам доста добре си върви при подготовката на дреболийки.
Активен
mihaela_87
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #138 -:
май 03, 2014, 07:22:01 »
леле, това с намирането на оркестър се оказа "Мисията невъзможна".
Прочетох всички мнения от предишните години и явно повечето булки са на мнението, че с DJ e по-добре.
Единствените, които намерих са тези с Мариян Кивуцов на който се обадихме, но 1200лв не е ок за мен.
Направо съм отчаяна
Активен
Dodopenev
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #139 -:
май 05, 2014, 00:22:05 »
Уау. и за мен са много. Иначе съм била на сватба, на която свиреше и направи страхотно шоу. Много добре се представи. А сега, на нас с ди джей ще ни струва към 400-500 лв.
леле, това с намирането на оркестър се оказа "Мисията невъзможна".
Цитат
Единствените, които намерих са тези с Мариян Кивуцов на който се обадихме, но 1200лв не е ок за мен.
Направо съм отчаяна
Активен
mihaela_87
Новак
«
Отговор #140 -:
май 06, 2014, 08:17:28 »
Кой DJ сте наели?
Активен
rujdie
Любопитен
Публикации: 44
«
Отговор #141 -:
май 06, 2014, 21:03:12 »
Ние също сме с Диджей и на нас около 500 най-много 550 с допълнително заплащане. Ние избрахме Диджей Данчо.
Успех в търсенето на оркестър...
Активен
faceviki
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #142 -:
май 06, 2014, 22:19:14 »
И нашият е ди джей Данчо.
Активен
sise1902
Ентусиаст
Публикации: 90
«
Отговор #143 -:
май 07, 2014, 08:28:43 »
Ние си избрахме DJ Марти и не мисля, че ще съжаляваме.
Активен
mihaela_87
Новак
«
Отговор #144 -:
май 09, 2014, 20:44:01 »
Аз не съм склонна да се откажа от оркестър все още, но август има време
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #145 -:
май 17, 2014, 16:26:14 »
Привет, момичета!
От доста време не съм влизала тук, но виждам, че напредвате с организацията
Аз също. До миналата седмица си бях в Русе и смея да търдя, че посвършихме доста неща... Доуточнихме доста върпоси с Рига относно тържеството и настаняването на гостите. С Лидия Йолова изяснихме в общи линии какви цветя ще включим в украсата. Горещо я препоръчвам на всеки! Имаме си и чаши вече, но се оказа, че в Русе не можели да ги гравират на столчето.. Както и да е, намерих едно магазинче-ателие, много симпатично в уличката, която води от часовника към Рига (извинявам се, но не й знам името). Девойката беше много симпатична, надписа ги ръчно и станаха много красиви.
Имам си вече и обувки и съм много щастлива, особено от факта, че нямат нищо общо с типичните булчински обувки - абсолютно равни бежови пантофки, като само предната част е декорирана - т.е. това, което ще се подава от роклята. Така ще ми бъде супер удобно цял ден и ще мога да си танцувам на воля!!!
Потвърдих си ангажимента при Кремена за грима. За прическа ангажирах Гига (работи заедно с Кремена в същия салон). Така ще бъде доста по-удобно и за тях и за нас, тъй като сме 5! И с нея също вече изяснихме концепцията на прическата, уточнихме и деня за пробната прическа..
Поръчахме си халките във Филип Голд, на Борисова. За съжаление не можаха да ги направят на време, за да си ги вземем, докато все още сме си в Русе, но вярвам, че всичко ще е наред и изработката ще бъде точно така, както ги поръчахме. Единствено останах разочарована, че в магазина им не може да се заплати с карта, което за мен лично е неприемливо, но както казаха те "политика на фирмата"...
Иначе, в момента сме в процес на раздаване на поканите. Изцяло сами си ги правихме - дизайна, изработката... Текста го измисли младоженецът. Разпечатахме ги на 250 гр. хартия в един малък копирен център до нас и смятам, че се получиха много добре - семпли, но стилни. Бутониерите и те вече са готови, тези дни трябва да се захвана и с гривничките... Мисля, че това е общи линии. Успех на всички
Активен
Estell
Любопитен
«
Отговор #146 -:
май 17, 2014, 18:06:59 »
Здравей, mina_, само да попитам Гига на какви цени работи горе-долу?
Аз се чудя още къде да ми е прическата и си мислех за нея, точно поради същата причина, че са заедно с Кремена. Имам и друг вариант, един салон сравнително нов, точно до моя блок, но там пък не знам качеството как е, не мога и да проверя, че не съм си в Русе... Така че ако като цени ме устройва Гига няма какво да го мисля толкова, поне ще спестя време от придвижване от едното място до другото.
Много се радвам, че напредвате момичета! Аз съм сякаш в застой засега, уж гледах и мерих няколко рокли, но не съм намерила още моята.
«
Последна редакция: май 17, 2014, 18:08:40 от Estell
»
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #147 -:
май 17, 2014, 19:13:42 »
Estell, за цени не мога да ти кажа точно... Това, което й показах, че искам за себе си каза, че ще излезе около 65 лв. Но си зависи от самата прическа. Като я питах за цени тя ми каза, че обикновено най-скъпата булчинска прическа излиза около 75 лв. Но мисля, че е по-добре да говориш с нея и да й покажеш или обясниш горе-долу какво искаш...
Успех!
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #148 -:
май 17, 2014, 19:15:36 »
Сега се сетих, салона има страница във фб:
https://www.facebook.com/pages/Hair-and-beauty-studio-EDA-Giga-Sofronova-Ruse-Bulgaria/170500859705855
При положение, че не живееш в Русе предполагам, че по този начин можеш да изпратиш запитване и да получиш по-конкретна информация.
Активен
Estell
Любопитен
«
Отговор #149 -:
май 18, 2014, 07:59:34 »
Благодаря ти, аз още нямам ясна концепция каква да ми е прическата, но като я измисля (пък и като се сдобия с рокля) ще питам. Иначе добре ми звучи около 50-60 лв за сватбена прическа. Определено няма да е нещо много сложно, че да струва 75.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...