Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 16:08:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 13 част  (Прочетена 172538 пъти)

arnavonit
Ентусиаст
**
Публикации: 112

« Отговор #285 -: август 14, 2014, 10:12:15 »

Аз също много бях харесала бурканчета с мед, но доставчика се оказа изключитлено некоректен и отказах поръчката. Ако порчъвате от medovit Пловдив имайте едно наум. Сто пъти ме отлагаха- чакали нова партида, после ми приеха поръчката и след 15дни чакане се оказва, че не помнят за какво става въпрос, междувременно цената вече била друга, но отказват да я изпълнят на цената, на която са я приели, вече имало ДДС  и т.н. -много ме разочароваха :-( толкова се бях ентусиазирала.
Активен
Sunshine87
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: август 14, 2014, 10:26:17 »

Аз също много бях харесала бурканчета с мед, но доставчика се оказа изключитлено некоректен и отказах поръчката. Ако порчъвате от medovit Пловдив имайте едно наум. Сто пъти ме отлагаха- чакали нова партида, после ми приеха поръчката и след 15дни чакане се оказва, че не помнят за какво става въпрос, междувременно цената вече била друга, но отказват да я изпълнят на цената, на която са я приели, вече имало ДДС  и т.н. -много ме разочароваха :-( толкова се бях ентусиазирала.
Много неприятно така, аз като се видях с тях и ми изглеждаха коректни...
Активен
arnavonit
Ентусиаст
**

« Отговор #287 -: август 17, 2014, 21:40:31 »

И както казах- всяко зло е за добро. Купих други подаръчета, които много повече харесвам. От Джъмбо взех стъклени подложки за чаши с различни романтични надписи. В пакет са по 4. Първо мислех да е една кутийка за семейство, но всъщност реших че ще сложа на всяко място по 1, а хората които са семейно ще си съберат комплект така или иначе :-)
Отзад с маркер за дискове ще напиша датата и имената ни. Не се размазва при миене- поне не от първия път :-)

Може на някой да му се стори тъпо, но на мен си ми харесват и са много стилни. Със сигурност поне могат да влязат в реална употреба.
Активен
bride_varna
Сватбар
Публикации: 256

« Отговор #288 -: август 18, 2014, 07:47:56 »

На мен ми звучи супер...би ли споделила колко са като цена комплекта от 4.  give_rose
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: август 18, 2014, 08:32:44 »

Няма тъпотия в тези неща. Не сме като преди 20 год. на всяка сватба да се подаряват кърпички... Сега всеки измисля нещо различно, интересно и така, както го чувства. Аз лично бих се зарадвала на подобен подарък! girl_wink
Активен
arnavonit
Ентусиаст
**

« Отговор #290 -: август 18, 2014, 08:38:20 »

На мен ми звучи супер...би ли споделила колко са като цена комплекта от 4.  give_rose

Трябва да си погледна бележката 2,99 или 3,99 беше комплекта. Абе по 1лв максимум излиза. Имаше и други видове- коркови, едни по-тънки които бяха направо по 6 бр за към 2лв целия комплект, и те бяха закачливи. Пишеше нещо от сорта Keep calm and carry on ,ама те като качество ми се сториха по-обикновени, за да раздавам по едно, а за цял комплект на човек, пък нещо не ми се стори добра идея. Но иди разгледай из Джъмбо ще попаденш на нещо подходящо.

Другото, което ми беше дошло като идея е стъклени малки купички вътре пълни с бонбонки или с цветен пясък с чаена свещ. В едно магазинче за домашни потреби имаше комплекти 6 бр купички за 4лв и не бяха никак лоши- малки, нежни и все биха влязли в употреба.
Активен
bride_varna
Сватбар

« Отговор #291 -: август 18, 2014, 08:44:07 »

Много ти блaгодaр зa бързия отговор и зa идеите...още. след чaс съм тaм хех. smile
Активен
bride_varna
Сватбар

« Отговор #292 -: август 18, 2014, 14:41:51 »

arnavonit , пиша и тук, за да ти благодаря за идеата за подаръчетата  yahoo Трябва да ги надпиша само от долната страна и мисля по една панделка да им сложа отгоре  good
Активен
arnavonit
Ентусиаст
**

« Отговор #293 -: август 18, 2014, 15:13:11 »

Взе ли? От стъклените ли? Еее много се радвам, че съм успяла да помогна на някого.

Много често забелязвам булки, абитуриентки и майки така да кажа "крият" или споделят с половин уста какво подготвят да не би някой да им открадне идеята, а аз се кефя да споделям, защото знам, че знанието е безценно, само когато е споделено.
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: август 18, 2014, 15:44:30 »

Сега остава и да споделите с нас как изглеждат, като ги надпишете и/или доукрасите  smile
Поздрави за това, че сте намерили "вашите" подаръчета! girl_wink
Активен
arnavonit
Ентусиаст
**

« Отговор #295 -: август 18, 2014, 15:58:57 »

Ооо да да ще ще (само да го доизмисля хихи).
Активен
bride_varna
Сватбар

« Отговор #296 -: август 18, 2014, 16:05:38 »

Ще споделим разбира сеее  good И аз не съм от тия, които се дразнят,ако някой взаимства тяхна идеа. Та защо не? Аз винаги бих се и зарадвала както каза ти,ако съм помогнала на някой, но хора всякакви...викам да те питам  blush Както каза може нова мода да отприщим хех
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #297 -: август 19, 2014, 08:50:42 »

Идеята е страхотна! На скоро бяхме на сватба, където ни подариха магнитчета, но по-големи. Майка, като ги видя, попита - Това подложки за чаши ли са? Много оригинално girl_wink
Я дайте снимка, че ми стана интересно blum
Активен
bride_varna
Сватбар

« Отговор #298 -: август 19, 2014, 12:58:53 »

Alichka ,спешъл фор ю  blum Стъклени са, по 4 в комплект, с тези 4 вариации като надписа. Цената е 2,99 за 4те  yahoo Предстои семпла украса...

* IMG_9069s.JPG (61.97 KB, 476x317 - видяно 3282 пъти.)
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #299 -: август 19, 2014, 13:12:01 »

Разкошни са butterfly Може в целофан и по една панделка в цвета на сватбата и са готови! Аз лично като гост предпочитам по-практични подаръци (нищо, че на нашата сватба заложихме на снимка).
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: