Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 10:33:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Таня Граматикова Некоректен сватбен фотограф.
Страници: [
1
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Таня Граматикова Некоректен сватбен фотограф. (Прочетена 3520 пъти)
phoenix9040
Регистриран
Публикации: 3
«
-:
октомври 31, 2013, 01:14:31 »
Понеже старата ми тема е заключена, а въпросната уж фотографка е писала доста глупости в нея реших да отворя нова тема за да се аргументирам. Понеже всичко писано от нея там са пълни глупости просто не издържах.
Ето линк към темата.
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,35753.0.html
Държа да кажа ,че имаше много хубава тема във фото форума ,но понеже въпросния гений на фотографията е явно във близки отношения темата е изтрита. Въпреки ,че имаше около 100 поста и доста добра дискусия в която се вижда ,че въпросниата дама е пишман фотограф.
Та нека да започнем да разискваме и дискутираме коментарите и :
Павел Димитров, или phoenix9040, търговец по професия ме заплаши, че ако не предам Роу /"RAW"/- формат, което по принцип е непрофесионално и съответно не е редно да се предава, " ще ми направи такава добра реклама, че няма повече да си намеря работа"/ пазя и перифразирам мейла му/. Съответно в нощта на 4.09 срещу 5.09 се зае усърдно с последното по всички възможни начини и форуми-фотографски и сватбени. Липсата на етика, езикът, който се държа и мотивацията накара администраторите да трият/ специализираните/ и заключват/ фотографските/ темите. Тук това се оказа невъзможно ...
Пълна глупост . В началната ми уговорка ,Тя обеща да ми ги даде , ако това не беше факт Тя нямаше да снима. Това както виждате не е направено . Съответно Лъже. Съответно и последното изречение е доказателство ,защо темата ми е изтрита .При положение ,че нямаше нищо обидно а само истината за нейните качества. Та въпросната госпожа е в добри отношения с фото форума затова и неприятната тема за нея веднага е изтрита.
За снимките от сватбата преценете сами от поста ми. Снимките няма да сваля, нека служат като доказателство:
http://www.tanyagramatikova.net/2013/09/the-wedding-of-pavel-vanya_17.html
Таня та в собственият ти сайт пише ,че не качваш снимки без позволение.Очевидна втора лъжа .Нашите снимки са все още качени въпреки множеството е-мейли и кореспонденция в която ти казваме да ни свалиш снимките. На по късен етап като се поинтересувах разбрах ,че ние сме били опитни зайчета и мисля 3 или 4 та сватба . Та как да свалиш рекламата от единствените ти снимани сватби. Иначе не виждам причина да не го направи.
Павел се регистрира в нощта на 4.09 и само минутка по-късно почва безогледно да плюе без никакви доказателства и предоставя възможност за препращане на лична кореспонденция и снимки с недоказано авторство. Това в този форум е възможно. Ако обаче след регистрация се заемете да пишете реклама, а не антиреклама/ меко казано за настоящия случай, темата се трие, "прекалено явни са намеренията ви". Трябва преди това да поработите за трафика на сайта и чак тогава да препоръчате приятеля ви, дето ви моли за това. В същия ред на мисли има и по-лесен вариант. След известно застояване и "лафене" из форума бих могла аз самата да се представя за същия този Павел и да напиша колко са супер снимките ми показвайки същите, които той оплюва и да препоръчам фотографката във форума...
В този форум и изобщо в такива форуми се манипулира информацията за качествените сватбени услуги. И никой сериозен клиент не трябва да разчита на написаното тук, а да съди по това, което вижда в портфолията и усеща от личния разговор с предлагащия дадена услуга. Имам предвид портфолията изобщо, а не препоръчаните тук.
Ох боже пребири се версиите. Кое писане не е аргументирано казвате ??? Моля прочетете това отгоре и после си правете изводите. За всяко мое твърдение имам доказателства. А и съм ги изложил за разлика от г-жа Граматикова. Това тук повече няма какво да коментирам.
Та хора пазете се от нея.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Re:Таня Граматикова Некоректен сватбен фотограф.
«
Отговор #1 -:
октомври 31, 2013, 08:05:18 »
Ами щом е заключена значи има защо!
Активен
Страници: [
1
]
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума