Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 10:51:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 42 43 [44]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 13 част  (Прочетена 206364 пъти)

yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #645 -: октомври 02, 2013, 10:34:44 »

браво Виви smile чакаме снимки
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #646 -: октомври 03, 2013, 13:46:36 »

http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=35767.new;topicseen#new
имам си темичка заповядайте булчици
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #647 -: октомври 08, 2013, 22:57:32 »

какво стана беее защо никой не пише в тази темичка huhhuh.gif huhhuh.gif huhhuh.gif huhhuh.gif huhhuh.gif huhhuh.gif
Активен
Dobroleta
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #648 -: октомври 09, 2013, 14:37:16 »

Ох и аз се нареждам сред вас, момичета smile Сватбата ми е чак следващото лято, но от сега ме тресе smile Откакто сме се сгодили, съм ходила на две сватби и все гледам детайлчета, и все не ми харесва нещо и направо мисля, че откачам. Ако предсватбената треска ме държи цяла година, може и да няма сватба, хахахаа, мъжът ми няма да ме издържи lol) Та това е вместо запис smile
Активен
Zosinka
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #649 -: октомври 09, 2013, 20:48:47 »

Здравейте,момичета smile Нова съм във форума,бях пуснала тема с въпроси за сватбите на морето и ме насочиха към вашата-интересувам се как се случват нещата около този тип сватби-хотел за гостите,ресторант и т.н. и приблизително колко излиза това "удоволствие" да речем към края на август smile
Благодаря!
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #650 -: октомври 10, 2013, 21:31:34 »

Добре дошли във форума бъдещи булчици!1-во Dobroleta рядко мъжете ги хваща треската толкова рано , почти не ги хваща само се изнерявт лекинко за някой неща!Честито за годежа и никога не е късно да тръгнеш да търсиш нещица, но нали знаеш колкото повече време има толкова повече се изнервяш. 3-4 м според мен ще са ти достатъчни за подготовката но това не ти пречи да обикаляш нали знаеш момичетата още от малки мечтаят за този ден lol)))))) На мен ми остават около 2 м.....иии направо неиздаржам почти сме готови само трябва да начаткаме поканите но повечето знаят кога е деня така че поканата ще е само формалност . Ще гледаме до края на м. да ги раздадем да може 1м да мислят :)1-2 седмици до оформяме масите в ресторанта , та така
А Zosinka....мисля че агуст месец е пиков сезон и ще ти излезе скъпичко ако осигуряваш и нощувките затова отсега се насочи към някое местенце и питай за места и % намеление че са гости на ресторанта и сватбата.Така например е х-л България в Бургас, по курортите.....мисля че ще ти излезе доста солено това удоволствеие но вие си решавате.Говорете със семействата и така.
Успех дами
Активен
Zosinka
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #651 -: октомври 11, 2013, 07:04:33 »

Добре заварила! хаха  blum Ами ние сменихме месеца-клоним към септември сега точно по тази причина..и сме се спрeли на Созопол за момента,но приемам всякакви други предложения,стига само да има вълнички наблизо  pleasantry Около 100 човека ще бъдат гостите и ни е малко трудно намирането на хотел +ресторант с хубава гледка и възможност за настаняване на толкова хора,а и търсим някакви приемливи цени...и за капак сме от София,половината от организацията ще тече по телефона..с 2 думи треската е голяма  insane
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #652 -: октомври 11, 2013, 08:04:48 »

СВАТБА В БУРГАС - 14 част
Активен
Страници: 1 ... 42 43 [44]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: