Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 23:44:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки 18  (Прочетена 155411 пъти)

blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: октомври 28, 2013, 10:25:21 »

milenuity, малко съм предубедена към купуването на плат от интернет, защото различните монитори различно предават картинката и накрая може да получа нещо, което не ми харесва, само защото екранът така го е възпроизвел. За Илиенци срещнах и предложение и от други места, мисля да отида, и без това скоро ще имам път натам. Това с улицата, която води към задния вход не го схванах много, но вероятно като отида на място, ще се ориентирам.

Редактирам се biggrin : страхотни неща има в сайта, може и да се престраша.
« Последна редакция: октомври 28, 2013, 11:03:28 от blackisback » Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #136 -: октомври 28, 2013, 11:45:49 »

Аз ползвах rakhiva.com и съм много доволна. Предварително им изпратих в писмо /по пощата/ цветове с номера и хората бяха много любезни да съпоставят моите с техните цветове. Обаждаха ми се по телефона дори за тяхна сметка, много са любезни. good
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: октомври 28, 2013, 12:10:51 »

Доста неща си добавих в "количката", а сметката ми е едва 17лв. към момента biggrin За съжаление нямат сатен  или поне не видях.

Много ви благодаря и за този сайт, и за много други, които намерих в предишните теми  give_rose
Активен
Бела
Ентусиаст
**
Публикации: 124

Моят съпруг е моят свят!

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: октомври 30, 2013, 13:27:34 »

Аз лично от Ракхива и от E bay купувам платове и винаги досега имам точно това ,което съм поръчала ,като материя и вид ( в описанията пише каква точно е материята и цветът lol
Ракхива имат сатенени панделки малки ,както и готови панделки за столове.Но плат на метър мисля,че няма
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: октомври 30, 2013, 15:25:29 »

Мерси, момичета. Платовете са купени. По-скоро пердетата biggrin
Направих една много бета версия на бутониера. Днес ще ходя в Джъмбо, така че, ако някой иска да му проверя нещо, нека си каже smile
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: ноември 15, 2013, 14:50:29 »

Продължавам темата с няколко въпроси:

- Колко погачи общо са нужни за деня? И за кои ритуали са нужни.

- Колко бутилки шампанско/чаши ще са нужни?

- Ще правите ли някакви по-специални подаръчета за шаферките?

- Що се отнася до платове/цветчета/панделки, има ли нещо, което си заслужава на Илиенци, или това по Алабин е същото?

Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: ноември 19, 2013, 09:48:18 »

Пити  са необходими  за  захранването,за  чупенето в  ресторанта и в  църквата.питите  трябва да  са  сладки.
Шампанско -  1бр  за  ритуала  по  подписването  и  1бр за  ресторанта,на мен  ми  свърши  работа  едно,в  ресторанта  ми  сипаха от това  от  ритуала.
чаши -  1бр  ритуални  ,1бр  за  чупене  в  ресторанта,1бр  бокал  за  църквата

аз  не  съм правила  подаръцци  за  шаферките

за последното незнам:)
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: ноември 21, 2013, 17:05:40 »

Това с чупенето на чашите ще го пропуснем, че си представям после как идва чистачка с метличка и почва да мете, същевременно пропуска някъде и някое от децата се порязва. По-скоро питах дали за кумовете са нужни чаши.

Много се надявам този уикенд да мога да се похваля със закупен бокал. За мое голямо щастие църквата, в която ще се венчаем, нямат бокал, който да е оборотен, и ще си купим наш  smile
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: ноември 22, 2013, 08:33:13 »

Можеш да  си направиш  и свой с и бокал.
Ако  става  въпрос  за  кумовете,би  трябвало да  ви дадат от  ресторанта.това  вече  зависи от  воденето на  ритуала.
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: ноември 22, 2013, 09:37:17 »

Много ми харесват тези сребристите бокали, които се продават. Не знам как се прави това и не ми се рискува, та ще си купя  pardon
Активен
Lorenna
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #145 -: декември 17, 2013, 19:52:57 »

Да попитам: направих си вече бутониерите и сега съм на гривните за жените. Правя следното - взимам 8 розови листенца, залепвам ги със секундно лепило едно в друго, след което със същото лепило залепвам полученото цветенце за панделката, която ще се връзва на ръката. Накрая, пак със същия вид лепило, залепвам в цветенцата камъчета (за тичинки). Обаче от струпването на лепило в едно и също място, гривничките много бавно изсъхват и трябва да ги правя на няколко етапа (които описах). Става бавно, освен това понякога цветчетата се разместват и трябва да правя цялата гривничка отначало  girl_impossible
Не се оплаквам, до април имам време да направя 20 гривнички  insane  Обаче ако имате идеи с какво друго мога да ги лепя, за да си улесня малко майсторенето им, ще се радвам да споделите!
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: декември 18, 2013, 08:49:23 »

Пробвай със силикон ако не се вижда мн. по здраво е и съхне бързо..
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: декември 18, 2013, 09:35:01 »

Да, пробвай със силикона. Има си чалъм да се хване, но като го хванеш, си става песен лепенето  smile
Междувременно може да ни покажеш някои снимки biggrin
Активен
Lorenna
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #148 -: декември 18, 2013, 18:36:37 »

yana_traeva , blackisback , ще пробвам, дано стане по-лесно, че сега са доста тегави за лепене. Ще ги снимам утре и ще покажа  Girl_hide
Активен
ilss
Любопитен
*
Публикации: 48

« Отговор #149 -: януари 02, 2014, 21:20:31 »

та за дреболийките... присъединявам се към питането за Илиенци - ще мога ли да открия неща за украса на кошниците и всякакви други неща около сватбата?
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: