Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 17:31:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март  (Прочетена 180981 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #75 -: юли 31, 2013, 14:42:02 »

Маги, ни най-малко не съм искала да те засегна с коментара си give_rose
Според мен е добре жената да изглежда външно добре, за да може да се чувства добре, въпреки килограми, фигура, отоци и др. А това става с оптимално поддържане good
Сега се загледах, че май няма конкретна тема за разкрасяването по време на бременността, или пък аз не съм видяла такава blush Не е лошо да се споделя опит за подобни процедури именно по време и след бременност, пак заради жлези и хормони.
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: юли 31, 2013, 15:25:45 »

Момичета,

Във връзка с разкрасителни процедури, имам един въпрос, надявам се да не ви прозвучи глупаво. От години ходя на козметик на кола маска. Откакто разбрах, че съм бременна, не смея да отида. Самобръсначката обаче се оказа голямо мъчение, резултата е нетраен, а кожата ми се възпалява, затова явно не е вариант.
Някоя от вас ходила ли е на кола маска по време на бременност или имате ли информация дали е вредна? Ще говоря и с козметичката си, ако е опасно... явно ще си ходя малко по-натурална следващите 8 месеца  blush
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юли 31, 2013, 15:53:35 »

Аз ходя на кола за триъгълник, отскоро и за бедрата, че с епилатора вече ми е трудно да се справям сама там. Никакъв проблем. И с предната си бременност ходих и сега пак. Аз съм на 35 години, не съм пипала самобръсначка от 20 години /съвсем сериозно/ и нямам намерение да го направя точно сега.
Опасна - не е колата. Зависи къде и какво правиш, нали се сещаш, че има разлика от триъгълник, до ръце и долна част на краката.

Сещам се, че предният път като бях бременна отложих колата в последната десетдневка на 9-тия месец, за да може ако нещо се предизвикат контракции примерно, да е сравнително навреме. То пък взех, че родих един ден преди да отида на козметик .....
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: юли 31, 2013, 15:56:51 »

Seagirl, можеш спокойно да ходиш на кола маска. Няма нищо вредно в нея с което да навредиш на детето,стига този които я прави да знае какво прави.  Да не те изгори. Аз ходих през цялата бременост на кола маска и даже 2 дена преди операцията ми на кола на триъгълник( за да не ме бръснат в болницата). Вярно че бях като тюлен на масата и мацката се измъчи,ама..... blum
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юли 31, 2013, 20:37:37 »

Принципно, наистина не би трябвало да носи особени рискове кола маската, но винаги има тази вероятност. На кума жена му сега е в 7 месец и се "обзаведе" с тромб в крака след такава процедура, който беше тръгнал и нагоре, та 1-2 седмици си бяха на тръни какво ще стане....Добре че с някакви мазила и повече почивка закрепиха положението, че пък и никой хирург не иска да рискува да оперира бременна. Просто да знаете, че и това е възможно, макар и доста по-рядко, разбира се!
Активен
Seagirl
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: август 01, 2013, 08:27:36 »

Много ви благодаря за отговорите! Разбира се ще се консултирам и с козметичката, за да е внимателна.
Пожелавам на всички хубав и усмихнат ден ...без да ни е лошо  Sunshine
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
Публикации: 506

I am Happy!

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: август 02, 2013, 08:29:56 »

И аз се записвам в темичката, живот и здраве чакаме второто си бебче към 13.02.2014г.

На всички лека бременност и само положителни емоции!
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: август 02, 2013, 08:53:49 »

sabeva_07, добре дошла и лека и успешна бременност.  give_rose
Активен
Hope4Everton
Ентусиаст
**
Публикации: 127

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: август 02, 2013, 19:45:53 »

И аз се записвам в темата, мамита и бъдещи такива smile В края на март живот и здраве ще съм и аз мама за първи път   stork-boy
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: август 02, 2013, 21:56:36 »

Лека бременност,  момичета!  Събева, много се радвам че те виждам в темата smile
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: август 04, 2013, 08:24:57 »

Дотук съм свалила 3кг откакто забременях. Не че нямам килограми за сваляне, ама това сигурно е най-безумния начин за отслабване.  huhhuh.gif
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
Публикации: 506

I am Happy!

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: август 04, 2013, 08:54:51 »

Аз съм качила 3 кг. за последния месец, но изобщо не се притеснявам с първото качих общо 14 кг. и за 2 седмици след раждането имах да смъквам 4 кг.Това с кг. мили мами изобщо не е притеснително, хапвайте си, радвайте се на коремчетата , а на тези които им става лошо пожелавам скоро да преминат неразположенията.
Активен
Nine
Ентусиаст
**
Публикации: 146

« Отговор #87 -: август 04, 2013, 09:51:40 »

menyanthe и аз  свалих 3-4 кг. Нямам никакъв апетит и се  храня много малко и то насила. Надявам се като влезна в 4 месец да  спре повръщането и да  ми се  върне апетита.
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: август 04, 2013, 09:54:39 »

Добре дошли на новите мами, лека бременност.И аз съм -4 кг от както забременях, но имах и за сваляне.
Активен
Seagirl
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: август 05, 2013, 08:28:23 »

Добре дошли на всички и лека бременност  give_rose

Успокоихте ме, и аз съм вече -3 кг, опитвам се на сила да ям, но не ми се получава много, много.
Сега съм си взела на работа една баничка и съм решила, че ще я изям цялата и това е.
Хубав ден на всички и да се чувствате добре  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: