Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 16, 2025, 08:10:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 17  (Прочетена 139531 пъти)

Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #375 -: август 15, 2013, 10:06:37 »

Не съм пробвала, но това с художническата (темперна?) боята малко пипкаво ми се струва- най-вече заради количеството. Използвате ли вода докато боядисвате? Така ще поизбегнете много голямото напластяване.

Ако сте готови да експериментирате иначе мога да ви кажа какво бих направила аз. Представям си го, че ще сработи, но признавам не съм пробвала (или поне не помня и да съм).
Тъмните кошници обикновено вече имат някакво покритие като тъмен лак или само лак. Разбира се най-подходящо би било да не са лакирани, но ако вече е така аз бих процедирала по следния начин:

Първо бих положила с широка (бояджийска четка) разреден слой  бял латекс. Много разреден, в един отделен съд, смесено с Ц200, за да не се излющи.
Хубаво изсъхва, би трябвало кошницата да побелее. Ако резултатът е задоволителен- остава така, ако не- още един слой, пак разреден обаче, но не колкото първия.

А ако ползвате спрей, не забравяйте да си сложите някакви ръкавици  Wink
Активен
ros4e
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: август 15, 2013, 10:25:31 »

Много е хубава възглавницата smile Мисля че трябва да и вземеш още 1 сладолед, защото възглавницата е просто невероятна  blum
danceg нали, нали? good Радвам се, че ти харесва. Знаех, че ще стане хубава, но не очаквах толкова мн да си я харесам...а на живо е и още по-нежна... smile Още 1 сладолед - задължително! lol))
Да се хвална и с бутониерите за семействата ни, които поръчах и току що си взех. Много са симпатични smile

а това са нашите и на кумувете, които правих сама, но все още съм направила само 2 и са малко с недоизчистена изработка, особено начина, по които 'облякох' дръжките lol) Сватбата е в слонова кост и синьо.

Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: август 15, 2013, 11:44:23 »

Бутониерите са хубави, обаче във възглавничката ми останаха очите. Страхотна е!
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: август 15, 2013, 15:44:18 »

възглавничката е страхотна  Bravo и бутониерите също, де. но  казваш за нас, ти същи ли ще имаш бутониера?
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

« Отговор #379 -: август 15, 2013, 18:47:11 »

Малее, възглавничката е супер. Браво!
и аз искам такива бутониери, моят букет ще е от бели рози :-) Може ли да споделиш колко струват? Искам да се ориентирам с цена :-)

Момичета, нашият ритуал ще е в градина. Идеята ми е като идваме, шаферките да хвърлят изкуствени листа от бели рози. Мислите ли, че е добра идея? Мн филми гледам май     Girl_hide
Активен
rujka
Ентусиаст
**
Публикации: 118

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: август 15, 2013, 18:56:20 »

Няма лошо, филмите дават идеи smile
В ebay има доста добри оферти за такива листенца (rose petals) , аз мисля да взема такива за декорация по масите и ... където ми дойде всъщност smile
Но си струва да провери и колко струват естествените, защото по цветните борси може да си намериш добри оферти, а с естествени цветя за хвърляне може да е по-величествено  butterfly
Активен
Antonia87
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: август 15, 2013, 21:48:59 »

Момичета , за късметчетата какво слагате освен жито , стотинка и бонбони ? А какви бонбони се слагат ?
Активен
rujka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: август 15, 2013, 21:51:57 »

В агенция Мънисто предлагат т.нар. куфети, но на мен ми се струва скъпичко... Ако успееш да си намериш бонбонки Детска радост ще си екстра biggrin А другия вариант е ако работиш със сватбена агенция и ако са приятелски настроени - те могат да те уредят с подходящи smile
Активен
angelova_29
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #383 -: август 16, 2013, 03:06:44 »

Куфети? За първи път чувам. Какво представляват?
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: август 16, 2013, 06:38:48 »

Bride, и аз така си представям ролята на малките шаферки :)Ще вървят пред нас и ще хвърлят листенца  danceg Само дето децата са много малки и не знам дали ще го направят, но това няма значение Wink Ако решат, че не искат не е болка за умиране Wink Мисля да видя дали в Джъмбо не продават такива ( почти съм сигурна, ч е има ).
Антония , аз сложих само жито, стотинка и бонбонче Скитлс Wink И станаха страхотни  danceg
Активен
mariag
Ентусиаст
**
Публикации: 73

« Отговор #385 -: август 16, 2013, 08:23:59 »

Bride, и аз така си представям ролята на малките шаферки :)Ще вървят пред нас и ще хвърлят листенца  danceg Само дето децата са много малки и не знам дали ще го направят, но това няма значение Wink Ако решат, че не искат не е болка за умиране Wink Мисля да видя дали в Джъмбо не продават такива ( почти съм сигурна, ч е има ).
Антония , аз сложих само жито, стотинка и бонбонче Скитлс Wink И станаха страхотни  danceg
Хаха и аз като теб! Убих се да търся Детска радост, но не намерих и викам давай със Skittles, дано от топлината не се разтекат,че са едни цветниииии:) А по отношение на листенцата от рози и аз имам 2 пакета изкуствени и моите шаферки ще ги хвърлят пред мен като влизам за гражданския риутал, който е в градина. Наистина много филми сме гледали smile
Активен
rujka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: август 16, 2013, 09:28:05 »

http://www.manisto.com/index.php?p=catalogue&cat_ID=49 - ето куфетите
http://www.ebay.com/itm/1000pcs-Various-Colors-Silk-Flower-Rose-Petals-Wedding-Party-Decorations-/120926987978?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1c27cf66ca - ето и листенцата

А моята прекрасна сватбена агенция ми обеща да ми даде Детска радост, 5 лева килото  yahoo
Уредих се Wink
Активен
Бела
Ентусиаст
**
Публикации: 124

Моят съпруг е моят свят!

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: август 16, 2013, 11:13:00 »

момичета ,дайте ми идейка как мога да направя наниз от перлички на корда или на силиконов конец ?Опитвам да лепя със силикон ,но много ми се къса конецът,кордата пък стърчи....
Благодаря  smile
Активен
merita
Сватбар
Публикации: 159

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: август 16, 2013, 12:06:45 »

Ето и моята възглавничка. Като мисля да и сложа и по една перличка в средата на всяка роза!

* 20130816_122353_600x800 (1).jpg (60.84 KB, 600x800 - видяно 256 пъти.)
Активен
merita
Сватбар
Публикации: 159

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: август 16, 2013, 12:08:55 »

И за калесването на кумувете  blum. Това е огромно уиски.

* 20130816_122254_600x800.jpg (61.6 KB, 600x800 - видяно 275 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: