Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:49:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 25 част  (Прочетена 171890 пъти)

Andreina
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #120 -: юни 05, 2013, 11:08:34 »

Всички сте много мили и отзивчиви! Благодаря ви, момичета  give_rose
Активен
maya_the_bee
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: юни 05, 2013, 14:27:49 »

Доклад от Варна - посетени Алегра, Холидей и Ла Споса, надникнах и в Ла Амор, но нищо не ми хареса.
Алегра- имаше хубави рокли, цените мисля, че са доста добри. Пробвах супер кокетна рокля - пола от тюл, бюстие с дантела и колан от сатен (отзад е панделка) - страхотна рокля! Няма я в сайта и във ФБ страницата им, както и много други модели. Заслужава си посещението на място - много любезни момичета.
Холидей - в София съм пробвала мноого от техните рокли и тук се затвърди мнението ми, че работят със страхотни платове, роклите са ушити много добре и цените са също много добри за високото качество. Единствено не ми допадна, че много от моделите имат малко в повече камъчета, мъниста и други лъскави елементи, но мисля, че Роклята ще е от тях. Харесва ми, че роклите им са различни и разчупени.
Ла Споса- хубави рокли, добро обслужване, но за съжаление нямаше нещо, което да ме грабне. Пробвах рокля шита от ателието им (би трябвало да е на Холидей Сона), пак много добра изработка и качествени платове. Цените са добри като се има предвид, че са дизанерски роклите.
Активен
Карис
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #122 -: юни 05, 2013, 16:46:46 »

И на мен все ми харесват скъпи рокли, но ще дам идея и дано да съм полезна за бъдещите булки. В фб има една страничка "Онлайн реплики" https://www.facebook.com/pages/%D0%9E%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%A0%D0%B5%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B8-%D0%94%D0%B5%D0%B6%D0%B0-%D0%92%D1%83/379743218774750?fref=ts

Чувала съм, че правят доста добри имитации и на булченски рокли. Бях видяла една-две снимки преди време. А иначе на мен много ми харесват рокли като тази http://pinterest.com/pin/470415123548176279/  heart

Имаше един салон в Младост 4, видях че не е споменат. Нямам и на идея, на коя марка са роклите там, но мисля, че още съществува...
« Последна редакция: юни 05, 2013, 16:49:04 от Jenny1 » Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #123 -: юни 05, 2013, 17:03:00 »

Ха, жени, това е моята рокля! :-) heart
Активен
Andreina
Сватбар

« Отговор #124 -: юни 05, 2013, 17:15:17 »

Jenny1, полезна информация даваш:) На мен обаче няма да ми свърши работа, защото нещото което най-много харесвам в скъпите рокли, освен модела, е платът. Обичам естествени материи, най-вече коприна. Гадно ще ми е да се омъжа в някой изкуственяк, колкото и предвзето да звучи  blush Имам си малки мании:) Когато ми беше балът, нямахме възможност за оригинална рокля и затова намерихме добра шивачка да ми ушие реплика на харесана от мен рокля. Дамата си свърши работата перфектно, уши роклята съвършено, но още ме е яд каква тъпа дантела сложихме. Просто не можахме да намерим нищо по-добро на бг пазар, а да се поръчва от чужбина беше немислимо. Много ми се ще за сватбата да си угодя и да имам рокля по мерак. Знам, че звучи ужасно капризно и детинско отстрани, но е по-силно от мен  diablo
Активен
Карис
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #125 -: юни 05, 2013, 22:37:27 »

Мрявка, такава си си купила ли, или и ти харесваш този тип модел smile

Andreina, това за материята и мен винаги ме е притеснявало, а и по принцип никога не съм поръчвала нищо при шивачки, но все си мисля, че ако се стигне до там все пак ще може да се избере плат, който да не изглежда евтин.

Надеждата ми е, че такива бг компании залагат все повече на качеството освен на визията и затова ги следя smile. Може пък скоро някоя булка да ни изненада с рокля от там, а иначе Андреина изобщо не е детинско и напълно те разбирам. Всяка булка иска да почуства роклята си и да е приказна за този ден.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #126 -: юни 05, 2013, 23:36:16 »

Моята heart рокля е купена много отдавна хи хи, изглежда така, незнам тази, която си показала на коя фирма е, моята е на сен патрик, той е от групата на проновиас.
Активен
Andreina
Сватбар

« Отговор #127 -: юни 06, 2013, 00:35:00 »

Мрявка, такава си си купила ли, или и ти харесваш този тип модел smile

Andreina, това за материята и мен винаги ме е притеснявало, а и по принцип никога не съм поръчвала нищо при шивачки, но все си мисля, че ако се стигне до там все пак ще може да се избере плат, който да не изглежда евтин.

Всъщност, шиенето при добър шивач си е много добър вариант, ако има откъде да си купиш хубав плат, което не е особено лесно. Има по "Алабин" примерно много магазини, продаващи ефектни платове, но хубави трудно се намират. Все пак, ако се разтърсиш добре, може да намериш. Проблемът е с дантелите. В БГ дантелите, които се предлагат на пазара за такива стоки, поне през 2008 г., когато ми беше балът, бяха много зле - изкуствени, а някои и лъщящи... абе ужас! Моята беше най-поносимата - не лъщеше и не изглеждаше чак толкова евтина. Всъщност, ако не я сравнявах с оригинала, можеше даже и да ми хареса, но... "как да се върнем на село, след като сме видели Париж"smile За момичетата, които са си харесали модел без дантела един добър шивач може да направи чудеса... Като се сещам каква страхотна рокля е сватбената на моята майка, направо си въздишам - изчистен модел, цялата от снежнобяла естествена коприна. Също е шита при шивач, то по онова време май това е бил единственият вариант. Ако не си намеря каквото търся, направо я слагам:)

Дано да се стараят фирмите, шиещи реплики и да ги правят добре:) Може би си струва да се попита дали биха ми ушили дрехата с избран и/ или купен от теб плат?

Пожелавам на всяка от вас да бъде с мечтаната рокля на своя ден  heart
Активен
flora_8
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #128 -: юни 06, 2013, 07:52:02 »

Момичета, в София има ли Холидей?
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439

« Отговор #129 -: юни 06, 2013, 08:23:21 »

Момичета, в София има ли Холидей?
Има, казва се ТМ ателие на ул. Парчевич.
Активен
Gravitations
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юни 06, 2013, 14:55:41 »

И аз днес обикалях за сватбена рокля и първия магазин в който влязах (и последния за деня) беше "Аз и Ти" в Бургас... Бях като зашеметена като видях всички хубави рокли.Момичетата там бяха изключително отзивчиви. И ми обърнаха внимание като на принцеса, изключетелни са просто.
Сега остава да реша за роклята и да си помисля много добре. Защото го имаше онова "Това е моята рокля" ! yahoo yahoo yahoo
Активен
Karis
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #131 -: юни 07, 2013, 15:13:48 »

На мен този тип силует са ми любимите, не знам как се казват мисля, че си имаха определение. Жалко, че все харесвам скъпи модели от Прованса...

* Screen shot 2013-05-31 at 2.13.19 PM.png (75.47 KB, 214x258 - видяно 3533 пъти.)
Активен
Andreina
Сватбар

« Отговор #132 -: юни 07, 2013, 15:34:12 »

Ех, тия скъпи рокли!... Каквото и да говорим, са си по-хубави. И тази, която прикачам е с подобен силует, но някак си няма нищо общо с предишната:)

* phoca_thumb_l__mg_3092.jpg (52.11 KB, 400x600 - видяно 380 пъти.)
Активен
Karis
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #133 -: юни 07, 2013, 15:40:22 »

Даааааа, така е... Как я намери обаче с подобен силует, наистина няма нищо общо. Случайно обаче попаднах на темата, в която момичетата си продават роклите и се замислих как сме готови да дадем всичко за мечтаната рокля, а после я продаваме на безценица... Не, че ги обвинявам момичетата, напротив..
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: юни 07, 2013, 15:43:55 »

показаните рокли не са ли тип русалка?
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: