СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 12 част
Florennce:
Как се радвам да видя още една бъдеща булка във форума :danceg:
За Стара Загора съвети не мога да дам, но ще ти кава аз откъде започнах:
Избрахме си няколко дати, които ни харесаха.
Избрахме си ресторанти, които ни харесаха и се свързахме със съответните управители да видим дали са свободни на датите и какви условия предлагат. И спрямо това запазихме ресторант и дата.
Аз засега само това съм направила. Нямам час за гражданското и църква, понеже още обмисляме дали да сме с изнесен ритуал. Но в момента съм в процес на търсене на фото и видео. :)
primababy93:
Цитат на: Florennce в ноември 07, 2018, 17:28:37
Как се радвам да видя още една бъдеща булка във форума :danceg:
За Стара Загора съвети не мога да дам, но ще ти кава аз откъде започнах:
Избрахме си няколко дати, които ни харесаха.
Избрахме си ресторанти, които ни харесаха и се свързахме със съответните управители да видим дали са свободни на датите и какви условия предлагат. И спрямо това запазихме ресторант и дата.
Аз засега само това съм направила. Нямам час за гражданското и църква, понеже още обмисляме дали да сме с изнесен ритуал. Но в момента съм в процес на търсене на фото и видео. :)
Може ли да те попитам, когато отиде да си записваш датата в общината, какви документи ти искаха и трябва ли кумовете да са с нас? :)
Temira-Wedding:
Здравейте, когато отивате да си запазите дата и час в общината, е необходимо да носите само двете лични карти, вашата и тази на бъдещият ви съпруг. Не са необходими кумовете на този етап, техни данни се носят в седмицата преди сключване на гражданския брак. В момента е подходящо времето за организиране на сватба за вашия период, защото все още има свободни ресторанти и подизпълнители и ще имате право на избор. С броя гости, който сте предвидили най-подходящи ресторанти са Сити, Марица изток на Ст.Мин. бани, Мериан Палас, Парк хотел Стара Загора и други, но също така зависи и от условията, които ви представят и бюджета, който вие сте предвидили. Тези локации също имат опция за изнесен ритуал, така че са добър избор. Оставаме на разположение за допълнителни въпроси. Успех!
primababy93:
Чудесно. Много Ви благодаря. Значи другата седмица ще запазим датата и от там нататък започваме да обикаляме ресторантите и сватбените агенции, както и фото студията. Много ми помогнахте, благодаря Ви. *INLOVE*
Ако някой има предложения или отзиви за тези неща, приемам мнения *YAHOO* @}->--
djdimi:
Дамите писали по-горе са ви описали доста добре процедурата :) , не е рано, а тъкмо навреме започвате организацията, има си доста неща, отхвърляйте ги едно по едно, по спокойна ще сте, а и си е доста интересно, ще научите много нови неща по организацията на събития. Във Фейсбук има група "Сватба в Стара Загора" с много полезни постове и теми, питайте и там. https://www.facebook.com/groups/1608341026069954/?ref=group_browse_new
Навигация
[0] Списък на темите